Ресторанти - 2 част
moiatasvatba:
no4ko24,привет!Аз да ти кажа съм била там на доста мащабно частно парти и си беше супер!Няма какво да го мислиш повече!Там наистина е доста уютно и спокойно!
Сега ти остава само една готина украса и си готова!Имаш ли идеи вече?Кога ти е сватбата?
no4ko24:
Цитат на: moiatasvatba в май 14, 2008, 07:55:11
no4ko24,привет!Аз да ти кажа съм била там на доста мащабно частно парти и си беше супер!Няма какво да го мислиш повече!Там наистина е доста уютно и спокойно!
Сега ти остава само една готина украса и си готова!Имаш ли идеи вече?Кога ти е сватбата?
Благодаря ти! И на мен започва много да ми харесва, наистина е много уютно, а и ние няма да сме повече от 100 души и ще си направим място за танци :danceg: освен това, доколкото разбрах - собствениците ще правят ремонт, ще обличат всички столове, в градината ще има обновление, изобщо - ще го освежат още повече :[ освен това чух още 2-3 лоши отзиви за Феста Барчело, където толкова много исках да съм, и вече не съжалявам толкова :bravo:
а колкото до украса - не съм мислила много; собственикът каза, че сватбената маса се украсява от ресторанта, а за останалите украси също били насреща, имали идеи, снимки и т.н... въобще - творчески настроени са; аз си представям малки орхидейки по масите и бели балони, а понеже има и колони в ресторанта, може да ги увием с нещо; понеже ще правим изнесен ритуал на място в ресторанта - сигурно ще трябва да се направи арка. Сватбата е на 21 Септември .. Има време, но доста неща остават
КатиНка:
Цитат на: Zahira в май 14, 2008, 07:29:29
Някой да е присъствал или да е организирал сватбено тържество в ресторант "На върха" в Горна Баня?
Влизам в темата с идеята да попитам същия въпрос и гледам, че има и други хора, които се интересуват за местото ;)
Ние мислим да отидем на обяд някой уикенд и на место да поразгледаме, поразпитаме и опитаме менюто. Ако някой сподели и опит от сватба там, ще съм много благодарна @}->--
no4ko24:
Цитат на: Katitka в май 14, 2008, 11:06:04
Влизам в темата с идеята да попитам същия въпрос и гледам, че има и други хора, които се интересуват за местото ;)
Ние мислим да отидем на обяд някой уикенд и на место да поразгледаме, поразпитаме и опитаме менюто. Ако някой сподели и опит от сватба там, ще съм много благодарна @}->--
Здравей,
Доста съм чела из темата, сетих се, че някъде имаше инфо - и ето какво открих (от Krasunka):
"Ресторант "На върха" в Горна баня
http://www.navarha.com/cont.html
Места -90 човека в залата, навън в градината може да побере 200-300 човека, но не е покрита цялата и хората ще са разпръснати.
Куверт -35-40лв."
Иначе май никой от "форумките" не се е отчела да е правила сватба там...
gadamer4e:
Аз съм ходила в този ресторант много пъти, не на сватби, а да хапнем. За лятна сватба е много приятно място, защото градината и гледката са доста хубави. Може да се направи и хубав изнесен ритуал. Храната е добра, обслужването също. Пак казвам, че не съм била там на сватба.
Навигация
[0] Списък на темите