Ресторанти - 2 част
Арлина:
Според мен не е логично да ви върнат капарото. Не пречи да пробвате да го поискате, особено ако има достатъчно време до сватбата ви, но то нали е точно за това - гаранция, че няма да се откажете.
Ако те успокоява - няма да сте първите, които се отказват и капарират и друг ресторант - имам приятели, които така направиха и са доволни.
no4ko24:
Цитат на: Арлина в май 07, 2008, 14:59:56
Според мен не е логично да ви върнат капарото. Не пречи да пробвате да го поискате, особено ако има достатъчно време до сватбата ви, но то нали е точно за това - гаранция, че няма да се откажете.
Ако те успокоява - няма да сте първите, които се отказват и капарират и друг ресторант - имам приятели, които така направиха и са доволни.
Момичета, и аз не знам, сигурно няма да ни го върнат, а ако ги попитаме просто информативно, ще се получи доста глупаво. Освен това Моята скъпа половинка не иска и да чуе за отказване, ресторантът си бил много хубав. Моята непостоянност е проблемът, но нали все пак ...
Някой все пак не е ли бил на сватба в Той и тя, да каже лични впечатления? Тясно ли е за 90-100 човека? :huh:
Didi_86:
no4ko24 Определено това двуомене "дали избрах правилното място " си е много типично за нас раците.И аз два дни след като капарирахме нащия ресторант "Централ" се двоумих дали сме направили правилния и точен избор.И аз се притеснявахдали няма да е тясно...и аккво рли още !!!! Но в крайна сметка вече сме си избрали ...!!! Няма смисъл излишно да се мисли и притеснява човек.В крайна сметка важното е да си изкараме !!!!Въпреки че ние раците искаме всичко да е перфектно изпипано!!! :) :wedding:
Модератор:Писането на кирилица е задължително!!!!
no4ko24:
Цитат на: Didi_86 в май 08, 2008, 14:43:43
no4ko24 Определено това двуомене "дали избрах правилното място " си е много типично за нас раците.И аз два дни след като капарирахме нащия ресторант "Централ" се двоумих дали сме направили правилния и точен избор.И аз се притеснявахдали няма да е тясно...и аккво рли още !!!! Но в крайна сметка вече сме си избрали ...!!! Няма смисъл излишно да се мисли и притеснява човек.В крайна сметка важното е да си изкараме !!!!Въпреки че ние раците искаме всичко да е перфектно изпипано!!!
Didi, чудна си! :bravo: твоите топли и приятелски думи направо ми сгряха душата @}->--
Наистина трябва да се поуспокои човек и да не се вманиачава. Все пак, ако хората са усмихната и щастливи - всичко друго се нарежда.
А за Централ - да ти кажа е много хуваво. Ние искахме там, но е заета датата. Атмосферата е много празнична, за 100 човека е чудесно (аз съм била в Централ на бул. Христо Ботев). Бяхме там на коледното парти на фирмата на моя приятел, имаше повече от 100 човека, но имаше много място за танцуване, играхме хора, много весело беше.
Така че наистина - стига рачешки магарии :danceg: време е да се наслаждаваме малко *YAHOO*
Zahira:
Някой да е присъствал или да е организирал сватбено тържество в ресторант "На върха" в Горна Баня?
Навигация
[0] Списък на темите