ДРЕБОЛИЙКИ - 2 част
Арлина:
gadamer4e, според мен тези цветя, за които говориш ще се направят по-лесно от панделка, а не от плат. Но как точно не знам.
maj4eto, а защо трябва да я надписваш? Може без надпис и DJ-я да обяви, че ще бъде пусната книга, в която всеки, който иска може да напише/нарисува нещо на младоженците или пък шаферките да разкажат на гостите. Тя като тръгне през масите, вече ще е ясно за какво е.
maj4eto:
да права си а на всички ще им е ясно за какво става въпрос,но аз искам да си има начална страничка-може и с наша снимка :) и ще е още по красива така си мисля *YAHOO*
ellie_bellie:
Аз не знаех, че сватбената книга минава през гостите. Винаги съм я виждала близо до входа, където се оставят подаръците и някой подканя гостите да се разпишат.
Ако минава по масите, може да се изцапа, олее и т.н. Как мислите?
maj4eto:
Цитат на: ellie_bellie в април 11, 2008, 19:01:08
Аз не знаех, че сватбената книга минава през гостите. Винаги съм я виждала близо до входа, където се оставят подаръците и някой подканя гостите да се разпишат.
Ако минава по масите, може да се изцапа, олее и т.н. Как мислите?
наистина маже да се поизцапа малко,но има голяма вероятност да не се разпишат всички гости
А по добре малко поизцапана но с мили и ценни пожелания от всички :)
gucci:
maj4eto моята се казваше Дневник за Сватбени спомени.Беше ми подарък от кумата и тя сама мина по масите и за моя изненада всички писаха в нея даже и бабите и никой не я нацапа.Беше страхотна изненада за мен.
gadamer4e такива розички продават готови можеш да си купиш от кинкалерииите ако говорим за едно и също.
borislavaa права си всеки си има вкус а на мен просто не ми допада панделката на златната бутилка.Съжалявам ако съм те засегнала не съм целяла това.просто си казах мнението.Важното е младоженците да си я харесат.
Навигация
[0] Списък на темите