ДРЕБОЛИЙКИ - 2 част
Арлина:
Аз мислех за около 50 страници... Според мен повечето двойки ще оставят общо послание, ако решат да оставят нещо. Дори ми се струваха много, но ако остане място ще приложа идеите на Zahira *THUMBS*
Аз реших, че ще я правя сама, защото на пазара има много малък избор. Ще купя бели или розови листи, но по твърди ( исках бели, но с времето ще пожълтеят, затова може би розови), ще ги скъся малко, да не са формат А4, ще ги перфорирам и ще ги вържа с панделка. Само корицитана не съм измислила, може би от по твърд картон и ще я украся и нея :)
aniii, кажи моля те от къде се влиза в това Мънисто? Аз ходих, видях табелата на една сграда, не вдях вход, влязох в двора, обиколих я... неуодбно ми стана, че влизам по чуждите дворове, но не видях звънец с надпис Мънисто :[
Zahira:
Корици можеш да си направиш и от албум за снимки. Тъкмо ще можеш да ги украсиш и после да прикрепиш листата към тях. Ще ти бъде по-удобно.
gadamer4e:
Мерси за отговорите момичета. Днес мога да мина да видя за тюл. Още не знам какъв цвят, може би на място ще преценя. А видях едни късметчета, които вътре в тюла има направени розички от плат. Как точно се прави това?
Иначе не че е проблем да си ги купим тези късметчета, но на мен много ми е мерак да ги направя сама :[
borislavaa:
Здравейте и от мен.
Цитат на: gucci в април 10, 2008, 20:37:10
и според мен е голяма.може би ако е като първия вариант или по малка и да вземеш златисто за етикета
снимката е моя. Аз съм ги правила бутилките и етикетите. Да ви кажа, че е доста голяма бутилката и сега е снимано от такъв ъгъл че изглежда голяма панделката може би. Но целта на тези бутилки беше да изненадаме младоженците. Много добре се бяха получили шишетата. Разбира се на всяка маса не може да сложиш по този начин бутилки. Наистина може да се загатне само със сатенена панделка върху шишето. Нашите бяха подаръци - не забравяйте това и трябваха да имат такъв вид. Аз не искам да обидя и никого - който е коментирал за моята бутилка , но това е бил нашия избор и така сме ги направили. Всеки има вкус. =]
maj4eto:
Здравейте момичета
Днес получих сватбената си книга :danceg: много си я харесвам само че се чудя каква начална страница да и направя и как да я нарека Сватбена книга или Книга за пожелания *crazy*
Ако имате повече идеи давайте pls ще ве бъда благодарна :)
Навигация
[0] Списък на темите