ДРЕБОЛИЙКИ - 2 част
menyanthe:
Аз се рових да открия начини за изработка на роза и ето какво открих:
Линк за изработка на хартиени рози
Хубавото е, че има и видео, и освен това и чертеж, който можеш да използваш, при направата...
Запалих се, ама ще видим като им дойде времето на моите рози дали ще се справя...
П.П. А някой може ли да ми каже откъде мога да си взема такова цветарско тиксо и цветарска тел? Дали продават примерно в Бриколаж? Или пък в цветарските магазини?
screwball squirrel:
ДА, в Бриколаж можеш да намериш цветарска тел, но за цветарско тиксо аз дори не съм чувала :[
gucci:
Аз цветарско тиксо съм виждала в Слънчогледа ама доста отдавна.
pppolito:
Момичета в магазините на "Ракхива" има тел - цветна и е много практична.
http://rakhiva.com/
aniiii8:
Цитат на: Arlina в април 11, 2008, 11:06:41
Аз мислех за около 50 страници... Според мен повечето двойки ще оставят общо послание, ако решат да оставят нещо. Дори ми се струваха много, но ако остане място ще приложа идеите на Zahira *THUMBS*
Аз реших, че ще я правя сама, защото на пазара има много малък избор. Ще купя бели или розови листи, но по твърди ( исках бели, но с времето ще пожълтеят, затова може би розови), ще ги скъся малко, да не са формат А4, ще ги перфорирам и ще ги вържа с панделка. Само корицитана не съм измислила, може би от по твърд картон и ще я украся и нея :)
aniii, кажи моля те от къде се влиза в това Мънисто? Аз ходих, видях табелата на една сграда, не вдях вход, влязох в двора, обиколих я... неуодбно ми стана, че влизам по чуждите дворове, но не видях звънец с надпис Мънисто :[
Входът на Мънисто е в един двор. Вътре има врата и на нея звънец с надпис Мънисто.
Навигация
[0] Списък на темите