Въпросче относно видеоператор,ди джей и фотографи?
Brezel:
Мен не ме кефи видеоо което си избрала. Хубава страница ама примерния филм не стига че нищо не показва ма и едни и същи ефекти...някак си дървено ми изглежда. Ма иначе кво видео кат видео ;) и нащо го гледахме 2-3 пъти с роднини и приятели и това е ...сега събира прах в секцията.
Само един съвет когато ше търсиш видео - питай изрично дали ше има някакви допълнителни цени, че има разни чешити кат почнат, 20 лева за меню , 40 лева за обложка, 60 лева за цигари на оператора, 15 лева за ток на камерата и от 200 кинта скачат на 500. То хубаво де всеки си определя цените ама да се каже предварително. Ние нямахме тоя "късмет" , но един бивш Колега от университета му се ревеше :'( То сватбата върви я пияницата с камерата ходи по него и постоянно нещо за пари мърмори *crazy*
Алексчето:
Ние сме много доволни, от видео, фото и DJ.Толкова хубаво си изкарахме, не сме ги усетили дори. Вчера си взехме видеото и е много готино. Аз въпреки, че съм много притеснителна се чувствах много добре, не се притесних от камерата. :bravo:
iveto_e:
Цитат на: aleksa_sm в март 08, 2008, 11:51:13
Ние сме много доволни, от видео, фото и DJ.Толкова хубаво си изкарахме, не сме ги усетили дори. Вчера си взехме видеото и е много готино. Аз въпреки, че съм много притеснителна се чувствах много добре, не се притесних от камерата. :bravo:
Алекса дай повече информация, условия и координати на видео и DJ. Каква беше музиката на сватбата ви? Страхотна булка си била.
Pisetata:
Аз бих ви препоръчала http://www.ig-bg.com/.Мъжа се казва Веселин Николов и е от София.Ние сме много доволни от него-работи страхотно :bravo:Направо страхотни дискове ние направил-да е жив и здрав!
ivana:
Brezel,
оносно 20лв. за меню...ние включихме в списъка с гостите ковер за фотото,видеото и диджея...неможе тея хора цял ден да ти вървят подир гъза и да изпълняват прищевките ти и да не им сложиш да хапнат!!!Аз лично несъм им слагала нищо допълнително!това което имаше за гостите имаше и за тях!!!Ако искат нещо допълнително (храна или пиене) си поръчват и плащат!!Но всичко е въпрос на разбиране!!Някой не правят така...оставят ги да се спасяват,но за мен това си е човещинка...да нахраниш някой!
Навигация
[0] Списък на темите