Въпросче относно видеоператор,ди джей и фотографи?
d_petrovska:
За нашите фотограф, видео оператор и диджей сме предвидили куверт. Наистина не е нормално цел ден да работят, а ти да ги оставиш гладни =]
aniiii8:
И аз съм съгласна за куверта и за вода и безалкохолни ,но за алкохол нещо все още се чудиме. Може би може да се сложи нещо ,но те са на работа и не бива да пият.
Zahira:
И аз съм съгласна, че алкохол не е редно да им се дава - особено на фотографа и операторът. Хайде на DJ-ят за настроение може, но на останалите работата им го изисква да са трезвени.
d_petrovska:
Алкохол на човека, чиято работа е улови най-прекрасните моменти от най-важния ден в живота ми :\ По-добре да не експериментирам. Все пак трябва да си свършат работат както трябва :[
Алексчето:
При нас каквото имаше на масата на гостите, това имаше и на масата на фотото, видеото и DJ - я, включително и алкохол. Абсолютно никакъв проблем нямахме, много точни хора, даже и не съм се сещала да се притеснявам за токова нещо. Въпреки, че на наши познати на сватбата видео оператора се беше понапил и разбира се имаше и изцепки. Но пак казвам, че всичко си е до човек :\
Навигация
[0] Списък на темите