Въпросче относно видеоператор,ди джей и фотографи?
Birbochukova:
За София става дума. Фотото е Огнян Билански /някой беше писал във форума за него/, не съм сигурна много за цената ама беше 400 - 500лв. за 3-часов филм с надписи и снимките ще са само на диск, ама колко бройки бяха не си спомням *crazy*, ще се поразровя и ще ви пиша.DJ- ще е около 300лв. и каза че няма да ни взима допълнително за просрочени часове ако са да 2-3 часа, капаро не ни иска, защото сме капарирали ресторанта.Той се казва Юли и ни го препоръчаха от Крали Марко, а и си работи там.
rchopeva:
Здравейте момичета,
от две седмици сме в дилема и не можем да решим дали да наемем професионален видеооператор или не. От една страна ни се иска да спестим малко парички, повечето хубави оператори са по 500 лв, и да възложим на някои приятел да снима любителски. Освен това сме наели страхотен фотограф, който каза че ще ни направи поне 400 снимки. От друга страна сватбата е веднъж в живота и ни е страх да не пропуснем тези моменти от стиснатост. И така вече 2 седмици умуваме и не можем да решим с милото. Той все казва ти реши и ..
Моля ви за помощ, кажете за колко от вас видеофилмът е по стойностен и какво гледате повече видеото или снимките.
hristi:
моето лично мнение е че видео е задължително да има...................не мисля че точно това е нещото от което трябва да се спестят парички...............НИКОГА един любителски запис няма да може да се сравни с този на професионалист.................и след време ще ви е яд.................специално ние от фотото и видеото няма да пестим................!!!а фотото и видеото са две несравними неща.............не може да се избира по между им....................просто и двете трябва да присъстват!Успех
Abii:
Моя съвет е да си намериш един добър екип фото и видео .След време ще те е яд ,че нямаш хубава фотосесия и филм .От друго спестете но от това недей Мила !Мое лично мнение !Сватбата минава за един ден но снимките и видеото си остават и това е един незабравим спомен за поколения напред !Успех при вземането на решение!
gadamer4e:
Аз пък смятам, че спокойно мога да спестя от видеооператор. По-назад в темата пак бе обсъждан въпроса. За мен лично това са пари, хвърлени на вятъра. Гарантирам ви, че филма от сватбата не се гледа повече от 1 път, даже и това е много. Така, както и моя филм от бала не знам даже къде е, и не съм го гледала и един път. Същото ще е и с този от сватбата. Предпочитам да наема много добър фотограф. Имаме толкова приятели, които не са си гледали също филма от сватбата, един път едни тръгнаха д аго пускат да го гледаме и гледахме 20 минути само как отиват да вземат булката, беше скучно.....и не го догледахме...
Навигация
[0] Списък на темите