Въпросче относно видеоператор,ди джей и фотографи?

<< < (7/88) > >>

Арлина:
Фирмата, от която ние наехме DJ предлага апаратура за караоке. Ето тук е сайта:http://djdany.nma.bg/index.html. Само не съм сигурна, че цените са актуални. При нас има някакви допълнителни колони и микрофони заради изнесеният ритуал и не мога да се ориентирам по цените на сайта, а и не знам дали това се отразява на цената за допълнителен час. Нашият пакет е 300 лв. и 60 лв. на час след петият.

Ние не си падаме по караоке, но според мен ще е супер купон. Имам много приятели, които много се кефят и много биха са забавлявали. Но на мен ми е скучно, затова не поискахме да има.

cveteto:
момичета колко ви излиза DJ на нас ни препоръчаха един които взима 45,00лв. на час като това са данни от миналата година?Питам за да знам,ако толко си варвят ок

MayaB:
50 лева на час взима нашият :)

Gerka:
А пък нашият - 60 лв. / час .... но пък много горещо ни го препоръчаха от няколко места и ние се навихме бързо  :girl_wink:

micedj:
И ние вчера направихме уговорка с DJ за 50лв/час. Мисля, че тарифите са горе-долу стандартизирани за тази услуга, за разлика от други  :girl_wink:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница