Всичко за кумовете.........
azzura:
здравей krisinka_k,ние сме кумове на същата дата :) ,но още не съм купила нищо,иначе това е мисля което трябва да се вземе,питката от кумовете е само една и се разчупва от младоженците за да се види кой ще командва в къщи :P и разни такива.... и колкото трохички паднат от нея - толкова дечица ще имат :) :bravo:
cveteto:
Момичета когато сте си избрали кумовете,кой започва да говори за това кой какво ще купува?Честно казано мен ми е неудобно :[ да захвана тази тема.При вас как се получи? :HELP:
eli_m:
Сядате и открито почвате. =] Не трябва да се притесняваш. Още повече че щом сте си ги избрали за кумове, значи са ви близки! ;) Те думите ще ти дойдат от самосебе си!
dafni85:
eli_m какво стана нищо не казваш как мина с кумовете сигурно са приели,обеща да разказваш :girl_wink:
eli_m:
Цитат на: dafni85 в март 27, 2008, 11:21:07
eli_m какво стана нищо не казваш как мина с кумовете сигурно са приели,обеща да разказваш :girl_wink:
Ами отложи се за тази събота, защото се получи масова сбирка! Нямаше как, просто половината не ги познавахме! Но всяко зло за добро! Тъкмо днес взех напечатаната покана за тях....много е хубава! Чакам да ми донесат фотото и ще я снимам да ви я пусна!
Навигация
[0] Списък на темите