Всичко за кумовете.........

<< < (64/72) > >>

vesi1983:
Нашите кумове много се вълнуват, и аз също мисля тяхната покана да е с друг текс,а не като на др.гости.Само остана да им измислям подарък, защото техния е сватбено пътешествие, но ние едва ли ще имаме тази възможност. *crazy*

krisinka_k:
Здравейте на всички дами в този полезен и приятен форум.
Надявам се да съм улучила правилното място за поста си, ако не моля модератора да го премести и да ме извини.Главното нещо, което в момента ме занимава е факта , че на 10.05.2008г. с моят приятел ще кумуваме.Днес бяхме с младоженците по магазините и накупувахме накой неща.за тези съм чувала, че трябва да се купят и ето какво взех днес:свещи, много красиви панделки за тях , чрез които да ги свържем, чаши за шампанско и панделка за тя, бутилка шампанско/естествено с украса/, чаша за червено вино, украсено червено вино,възглавничка за халките, една кошничка с късметчета за хвърляне пред черквата/кошничката не е много голямя/, съответно бонбонки, жито по отделно за тази кошничка и късметчета за хвърляне, както и една голяма кошница пълна с късметчета за хвърляне за пред ритуалната зала.Букета и погачите останаха за другия месец.Тях по традиция, както знам ще ги купя аз.Пропуснала ли съм нещо?А, и така и не разбрах в крайна сметка погачите две или повече трябва да са.Много моля да ми драснете два реда като отговор.
Целувки на всички   

hristi:
здравей  krisinka_k и ние като кумувахме купихме всичко което и ти си изброила............погачата е само една от кумовете поне при нас беше така и сега с нашите кумове ще е посъщия начин!Успех

krisinka_k:
:\Много мерси за отговора.Извини ме , но ще ти задам още един тъп вапрос, какво точно прави кумата с питката? :girl_wink:

eli_m:
Питката от кумата си я разчупвате над вас, докато сте с гръб един към друг! Поверието е такова, че в този в който е по-голямото парче ще носи парите вкъщи! :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница