Всичко за кумовете.........

<< < (63/72) > >>

diavalo:
Здравейте! Ние с милото решихме единодушно, че кумове ще ни бъдат едни наши приятели, който все още не са семейство, но са напът да станат. *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* Досега неофициално сме си говорили с бъдещата кума и са съгласни.Но април сме ги поканили във Враца на гости и мисля там официално да ги изведем на вечеря и да ги помолим да ни кумуват.Момичета има ли някакъв определен ред напр. кой от двамата първо да питаме, какво точно да кажем и т.н.?Много ще се радвам ако ми помогнете  @}->--

azzura:
 ... ами аз да кажа ,как ние поканихме наште кумове-отидохме една вечер до тях,бяха си и двамата в къщи,кумата ни отвори аз носех един букет и тя щастлива и скача и казва, о миличката Марянчи(това е мойто мило) ли ти е подарил такъв красив букет,пък аз и казвам не за теб е и тя не вярва и тогава милото казва дошли сме да искаме кумове  :girl_impossible: ....бяха много щастлви и двамата .А също бяхме взели и бонбони  и ракийка и така и след това излязахме на заведение да си се почерпим  *YAHOO*  *YAHOO*  *YAHOO* подобаващо.После кумата пя цяла вечер тази кумската песен  :girlhide: и на сутринта ни събуди за да ни я пусне по телефона  :bravo: .....това е от мен,и вие ще измислите нещо или пък както дойде  :) ,после да разкажеш  :)

Капризче:
Ние нашите кумуве тъй като не са двойка ги канихме по отделно. Всъщност само кумата поканихме официално, защото в деня в който щяхме да каним кума баба му почина  :'( и нямаше как. Та кумата защото е дискотечна мацка, винаги е за купона, по баровете и дискотеките, забавлява се ма максимум както се казва, а и пие водка и взехме една бутилка Absolut Disco. А за кума сме взели бутилка уиски, мислим че повече пасва на характера му. Сега ще се опитам да кача тяхна снимка в галерията да ви ги покажа сладурите  =]

dafni85:
Такааааа казвам и аз как поканихме нашите кумове ;)
През деня взех една торта,вино и бяхме поръчали на свеки да направи питката/беше наистина много хубава/ обадихме се по телефона да питаме дали и двамата са се прибрали и ние хоп на колата.Аз нося питката той другите нещицаааа и влизаме ние и кумата вика какво носите :girlhide: и ни амииии нищо ей така тука за хапване нещо и кума вика охаааа тъкмо огладнях екстра браво на вас 8P и ние се подсмихваме :girl_wink: и милото ами ние идваме да ви каним за кумове и те ohmy ohmy кумата се засмя и вика абе не се бъзикайте с нас така дееее и ние ама не се базикаме сериозно еййй много се зарадваха :girl_wink: :yes: и като почна малеее сега трябва да боядисаме двора да си оправим хихи :laugh: :laugh: бяха супер щасливи  @}->-- @}->--еми това е разказа ми надявам се да ви харвса :girl_wink:

eli_m:
Цитат на: deni1709 в март 18, 2008, 13:11:39

какво специално замисляте? ;)
ние ги поканихме на ресторант, беше много вълнуващо  *YAHOO*

Ами идеята е тъй като често се събираме заедно, ту в тях, ту в нас /повече в тях, че са с малко бебче/, да им идем на гости като предварително измислим причина, че ние ще пазаруваме!  ;)
Днес ще ходя да взема покана, която ще надпиша със специален текст и разбира се с техните имена!  И тъй като те постоянно се интересуват до къде сме стигнали с приготовленията, дали нещо сме харесали, да им кажем, че сме готови с избора на поканите! В този момент ще им дадем специално направената за тях и така те като я отворят ще си прочетат имената и ..... има два варианта:
1.  *YAHOO*
2. :'(
Аз мисля че ще е първия, но времето ще покаже!
Стискайте палци, че до събота направо ще се побъркам!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница