Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 07, 2025, 19:40:51
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Кой какво купува?
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
8
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Кой какво купува? (Прочетена 73341 пъти)
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
Отг: Кой какво купува?
«
Отговор #60 -:
август 06, 2007, 10:50:11 »
Роси, става въпрос за музиката за взимането на булката, но съм чувала че и цялата музика(DJ) плащал кума. Кумата като почнах да правя късметчетата, ми се скара, че нали тя трябвало да ги купи, чашите искаха да ни купят(ние на тяхната сватба им ги купихме), обаче като решихме че ще са тези на SWAROVSKI отпада купуването им от тях(все пак толкова пари не искаме да дават за едни чаши). Но понеже денят наближава, и сигурно ще искат да поемат някои неша, незнам какво да им кзваме! За сега свещите ни са подарък от тях. Та затова ви питам вас, за да си сверя часовника
Когато ние им кумувахме, платихме-чашите, свещите, късметчетата, букета разбира се и цялата украса в ресторанта (цветя за колата, за масите, балони по стълбището, там разни други "красоти"...) обаче сега като ме питат и аз няма да знам какво да кажа...ще ми е неудобно да искам
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #61 -:
август 06, 2007, 12:05:25 »
Цитат на: Little_Sweet_Didka в август 06, 2007, 10:50:11
Роси, става въпрос за музиката за взимането на булката, но съм чувала че и цялата музика(DJ) плащал кума. Кумата като почнах да правя късметчетата, ми се скара, че нали тя трябвало да ги купи, чашите искаха да ни купят(ние на тяхната сватба им ги купихме), обаче като решихме че ще са тези на SWAROVSKI отпада купуването им от тях(все пак толкова пари не искаме да дават за едни чаши). Но понеже денят наближава, и сигурно ще искат да поемат някои неша, незнам какво да им кзваме! За сега свещите ни са подарък от тях. Та затова ви питам вас, за да си сверя часовника
Когато ние им кумувахме, платихме-чашите, свещите, късметчетата, букета разбира се и цялата украса в ресторанта (цветя за колата, за масите, балони по стълбището, там разни други "красоти"...) обаче сега като ме питат и аз няма да знам какво да кажа...ще ми е неудобно да искам
Диде браво на вас като кумове доста неща сте платили !!!!
нашите кумове с нищо не ги товарихме, те са далече в друг град ! едно , че нямат много време, друго , че кумата изяви желание само за букета, но аз казах , че исках аз да си го направя и тя повече не е проявила желание за нищо, но това няма значение, тъй като аз исках всичко да си го видя и купя !!!
така, че както решиш ! след като имат желание все пак им кажи нещо да поемат
Активен
Петето
Дива и щастлива.....
«
Отговор #62 -:
август 06, 2007, 12:10:11 »
и ние не натоварихме по никакъв начин нашите кумове! Все пак най -важното е, че са до нас в този така важен момент, а и след това
Всеки си решава как ще бъде, но съм съгласна с Ели, че щом проявяват такова желание, е добре да им дадеш задачка - закачка и на тях
Активен
muhichka
Професор
«
Отговор #63 -:
август 06, 2007, 13:53:19 »
И ние не натоварихме много нашите кумуве !Те ми купиха букета , свещите за църквата / нашите и за гостите/ и бонбоните и паричките и житото , които се хвърляха пред църквата.Е доколкото знам кума ми е платил наравно с младоженеца за да ме купят от родителите ми / В обувката ми имаше толкова много пари , че не можах да ги изброя даже/.А и с подаръка ни се отчетоха повече от задоволително!
Но по принцип кума искаше да плати църквата , но понеже ние вече си я бяхме платили се разбрахме живот и здраве той да поеме цялото кръщене.
Освен това те бая се поизръсиха за костюм и за рокля за да изглеждат добре !
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #64 -:
август 06, 2007, 14:00:39 »
кумата ще ми купи чашите сещите букета..късметчетата...кума иска да ни купи тортата и по този начим много ще ни улесни че кой знае колко ще излезе за 120 души...ние с милото им казахме че не искаме нищо и не ги кним за кумове заради парите и да ни отменят в плащанията ами защото сме решили да са те (аз реших де хехехе) и така на мен не ми се иска да ги товарим толкова все пак не са длъжни никъде не пише че трябва но те настояват
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #65 -:
август 06, 2007, 14:04:35 »
Недей да се притесняваш, приемайки да Ви бъдат кумовете все пак са наясно, че ще имат и задължения (пък било то и парични) така, че каквото искат да вземат...недей да им трошиш мерака на хората...
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #66 -:
август 06, 2007, 14:41:10 »
Цитат на: pleasure в август 06, 2007, 14:04:35
Недей да се притесняваш, приемайки да Ви бъдат кумовете все пак са наясно, че ще имат и задължения (пък било то и парични) така, че каквото искат да вземат...недей да им трошиш мерака на хората...
и аз така мисля !!
сега се сетих, че на брат ми а сватбата кумата им купи букета, а кума тортата
Активен
Rossistela
Баш Майстор
«
Отговор #67 -:
август 06, 2007, 14:47:17 »
Дидка,при положение,че вие вече сте им кумували на тях(нали правилно съм разбрала?!) и сте поели толкова много неща при това,мисля,че те идеално трябва да знаят какво трябва да направят за вас и без да се налага ти да им го казваш.Е,за чашите наистина-щеше да им дойде малко в повече,имайки предвид цената им
,а пък и някои дреболийки ти си ги правиш,при положение,че най-вероятно вие с майка ти ще си правите цветната украса,букета и т.н. според мен е удачно да се разберете(ако те много желаят да се включат) да поемат може би,както казваш ти-музиката или пък тортата
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #68 -:
август 06, 2007, 18:23:27 »
Цитат на: Rossistela в август 06, 2007, 14:47:17
Дидка,при положение,че вие вече сте им кумували на тях(нали правилно съм разбрала?!) и сте поели толкова много неща при това,мисля,че те идеално трябва да знаят какво трябва да направят за вас и без да се налага ти да им го казваш.Е,за чашите наистина-щеше да им дойде малко в повече,имайки предвид цената им
,а пък и някои дреболийки ти си ги правиш,при положение,че най-вероятно вие с майка ти ще си правите цветната украса,букета и т.н. според мен е удачно да се разберете(ако те много желаят да се включат) да поемат може би,както казваш ти-музиката или пък тортата
И аз съм съгласна с казаното от Rossistela!!!
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
«
Отговор #69 -:
август 08, 2007, 22:07:42 »
Цитат на: Bulechka_TS в август 06, 2007, 18:23:27
Цитат на: Rossistela в август 06, 2007, 14:47:17
И аз съм съгласна с казаното от Rossistela!!!
Това е чудесна идея! Ще им предложа когато ме попитат!
Благодаря на всички момичета че споделихте с мен и ми помогнахте!
Активен
n_tali
Новак
«
Отговор #70 -:
август 26, 2007, 11:39:46 »
Здравейте!Ние с милото като ставахме кумове ни освободиха от повечето неща и й купих букета направих й късметчетата за сватбата и подаръка!това беше!
Активен
bobsvel
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #71 -:
август 27, 2007, 14:08:55 »
Аз кумувам на 01.09
Досега съм взела свещите, украсата за тях, шампанско, чаши, чаша за църквата, онова дето се слагат халките, големия букет и малкия за хвърляне. Тортата била от ресторанта, а късметчетата бяха купени вече
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #72 -:
август 29, 2007, 22:18:49 »
A на нас ни казаха -кумата купува всеки един аксесоар на булката и ние така се разбрахме ,само дето аз искам да си купя букета
става ми неудобно да купува вси4ко(на клавиатурата не ми работи буквата*4* затова се извинявам,простете ми но аз не съм виновна
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #73 -:
август 30, 2007, 09:16:29 »
моите кумове ми се карат като кажа че искам аз да си купя нещата и не мога да изляза на глава с тях имало си традиции не можело така да не съм била упорствала.кума се е ентусиазирал и само ме кара да му звъня като тръгнем с кумата по пазар а аз все нямам врмее за това
не е за темата ама днес е великоя ден на кръщението му *YAHOO*извинете ме за излизането от темичката ма исках д *YAHOO*а се похваля
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #74 -:
септември 18, 2007, 10:15:27 »
Здравейте!
Ние ще кумуваме и сме се разбрали за букета, свещите, чашите, късметчетата и ръкавиците на булката.
+питка май
Колко късметчета трябва да направя?
«
Последна редакция: септември 18, 2007, 10:21:57 от maria_lakova
»
Активен
Страници:
1
...
3
4
[