Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 13, 2025, 20:04:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Кой какво купува?  (Прочетена 73642 пъти)

Picolina
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2748

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: юли 04, 2007, 18:29:50 »

kleo_20 ние изобщто пък не се съобразихме с това на колко съм години,при положение че сватбата е от 150 човека може ли да се хвърлят само 25? crazy  ние хвърлихме около 70 поне по-голямата част от сватбарите си взеха бонбонки за спомен Wink
Активен
tanzen
Ентусиаст
**
Публикации: 87

Много води не могат да угасят любовта...

« Отговор #46 -: юли 10, 2007, 09:32:52 »

На мен ми се полага вече да кумувам. Искам да подаря на бъдещите младоженци нещо, но те са от този съвременен тип, който не иска нищо !  pardon Посъветвайте ме, моля!  crazy
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: юли 10, 2007, 09:39:03 »

ами мила проучи от какво ще има хужда младото семейство и да не се правят всяка младоженска двойка има нужди CHEERS попитай ги и ако си по настоятелна ще си кажат ние нашите кумове ги освободихме от този им ангажимент защото много ще се охарчат за останалото но ние ще им подарим нещо със сигурност DANCE
Активен
tanzen
Ентусиаст
**

« Отговор #48 -: юли 11, 2007, 09:17:17 »

Благодаря ти! Знам колко много нужди има едно младо семейство. И все пак не ми се иска да им подарим .... комплект тенджери или нещо подобно. (не че не е необходимо)... Иска ми се да е подарък, който ще си спомнят и след 10  години...    blush
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: юли 12, 2007, 17:35:54 »

tanzen една съфорумка беше писала че са подарили на кумувете им...ако си спомням точно...стъклена масичка, на която основата е слон. Хубава идея е да им подарите някаква мебел. На една сватба кумувете бяха подарили, бебешко креватче, количка и бебешки скрин, но булката беше бременна и тези подаръци бяха от страхотна полза. Така че ако подаръци от сорта на тенджери, чаршафи, картини и икони ти се труват неподходящи, заложете на някаква мебел! good Wink
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: юли 12, 2007, 18:04:49 »

Момиета темата е "Кой какво купува?", а не "Подарък за кумовете" такава си имаме отделно, не се отклонявайте от темата!!!
Активен
tanzen
Ентусиаст
**

« Отговор #51 -: юли 14, 2007, 21:38:40 »

Момиета темата е "Кой какво купува?", а не "Подарък за кумовете" такава си имаме отделно, не се отклонявайте от темата!!!
Извинявай, не беше нарочно pardon
Активен
gyendalin
Любопитен
*
Публикации: 41

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: юли 26, 2007, 20:24:00 »

А какво подаряват младоженците на кумовете?
По темата мисля , че младоженците трябва всичко сами да си платят, някой ако иска да помогне няма да го върнем pleasantry , но да делим на рокли и костюми не ми допада.
Моля да ми дадете съвет за подаръка за кумовете, нещо за дома ли се купува или ..? И още нещо късметите за гостите кога се хвърлят и кой го прави булката ли? Благодаря предварително. girl_in_love
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: август 04, 2007, 22:40:08 »

А какво подаряват младоженците на кумовете?
По темата мисля , че младоженците трябва всичко сами да си платят, някой ако иска да помогне няма да го върнем pleasantry , но да делим на рокли и костюми не ми допада.
Моля да ми дадете съвет за подаръка за кумовете, нещо за дома ли се купува или ..? И още нещо късметите за гостите кога се хвърлят и кой го прави булката ли? Благодаря предварително. girl_in_love

Имаме си тема "Подарък за кумовете" , погледни там!!!
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: август 06, 2007, 09:50:40 »

Момичета, да ви попитам...при вас как беше? Кумувете какво поеха като разходи по сватбата? В смисъл чувала съм че примерно-букета е от кумата, музиката(ако има такава) е от кума, чашите и разни такива неща....
Активен
galchos
Сватбар
Публикации: 235

« Отговор #55 -: август 06, 2007, 10:02:02 »

при мен сме се разбрали, че букетите, свещите, чашите, късметчетата пред църквата, украсата на колата, кошничката за късмети, шампанското са от кумувете, кумата каза, че това си били техни неща, които иска да си избере
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: август 06, 2007, 10:02:45 »

Little_Sweet_Didka при нас се разбрахме, кумовете да купят чашите с шампанското, свещите за църквата и късметчетата за ритуалната, да не ги товарим, а букета държа аз да си поръчам, тъй като незнам те какво биха направили, а аз си имам на идея вече за него!  smile
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: август 06, 2007, 10:04:00 »

Аз кумата съм я освободила от почти всякакви "задължения",още повече че си правя или украсявам повечето неща сама(кошници,късметчета,чаши,свещи и т.н.).Въпреки че тя настоява а поеме повече неща аз все пак се съгласих тя да ми купи само букета pardon А това,че музиката(коя музика имаш впредвид-за цялата сватба или само за взимането на булката?!) е от кума не го знаех,но така и така ние и това сами си плащаме.Неудобно ни е кумувете да ни поемат разходи,знаем обичаите,но смятаме,че размяната на подаръци ще е достатъчна в случая Wink
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: август 06, 2007, 10:05:28 »

Момичета, да ви попитам...при вас как беше? Кумувете какво поеха като разходи по сватбата? В смисъл чувала съм че примерно-букета е от кумата, музиката(ако има такава) е от кума, чашите и разни такива неща....

Дидка , при нас кумовете не бяха ангажирани с нищо просто искахме да са до нас и така и стана. :)Всеки сам си преценява
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 770

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: август 06, 2007, 10:10:57 »

Ние ги бяхме освободили от всички разходи, поехме си всичко само, въпреки че кумата искаше да ми купу поне букета и чашите, но не исках да ги натоварвам допълнително, и без това зардаи сватбата правиха ремонт, бяхме се разбрали и подаръци да не си разменяме, но те ни изненадаха с доста неща, а ние бяхме подготвили танцьорката за кума, а сега пътешествието ще е от нас smile
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: