Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 07, 2025, 18:56:48
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Кой какво купува?
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
8
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Кой какво купува? (Прочетена 73339 пъти)
goldi
Баш Майстор
Отг: Кой какво купува?
«
Отговор #30 -:
май 22, 2007, 20:49:51 »
Значи ние също ще си плащаме всичко сами, но така като гледам родителите ни не останаха очаровани от това и на самата сватба ще ни дадат доста парички, в смисъл почти толкова колкото излязат разходите по сватбата/е малко по-малко/. Но въпреки това ние не искахме да ги ангажираме и натоварваме, но все пак един път сватба ще правят и двете семейства и не можели да се излагат
Активен
gerjo_k
Ентусиаст
«
Отговор #31 -:
май 23, 2007, 13:19:19 »
Това е много елегантен начин да ви помогнат. Ние също поемаме сами абсолютно всичко и даже ще им кажем за подробностите не по-рано от 1м преди датата, защото имаме по-големи възможности отколкото нашите родители и не желаем да става "за нас сватба, за тях брадва
". Но съм сигурна, че ще измислят нещо, защото те дават всичко за децата си и са готови планини да преместят
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #32 -:
май 23, 2007, 13:23:15 »
Ето как беше при нас:
Родителите на милото купиха: халките ни, роклята ми, обувките ми и половината от ресторанта
Моите родители купиха: костюм, обувки, риза, папионка на младоженеца, половината от ресторанта
Кумовете купиха: булчинския букет, чашите ни, воала на булката, кактои двете пити за ресторанта
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
«
Отговор #33 -:
май 23, 2007, 14:57:41 »
ресторанта и халките от свекито, вече много стана и няма да и позволим да плати и останалото!!!!!
Активен
galchos
Сватбар
Публикации: 235
Отг: Дреболийки
«
Отговор #34 -:
юни 13, 2007, 14:35:05 »
момичета,по принцип свежите не са ли подарък от кумата, моята така ми каза - свещите, бонбонките, кошничката, букета ми и още нещо,ама забравих какво, било подарък от нея?
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #35 -:
юни 13, 2007, 14:36:51 »
Цитат на: galchos в юни 13, 2007, 14:35:05
момичета,по принцип свежите не са ли подарък от кумата, моята така ми каза - свещите, бонбонките, кошничката, букета ми и още нещо,ама забравих какво, било подарък от нея?
в днешно време е различно !!! моята кума не я занимавам с нищо !! нито букета нито ръкавици !! нищо !!!
стига ми че се кръсти заради нас !!!
а и искам всичко аз да си го съчетая !!!
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #36 -:
юни 13, 2007, 14:38:55 »
Цитат на: Ели . в юни 13, 2007, 14:36:51
в днешно време е различно !!! моята кума не я занимавам с нищо !! нито букета нито ръкавици !! нищо !!!
стига ми че се кръсти заради нас !!!
а и искам всичко аз да си го съчетая !!!
напълно мисля като теб Ели
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
«
Отговор #37 -:
юни 13, 2007, 14:45:14 »
Както и момичетата казаха, в днешно време е както се разберете. Моите кумата ни ги подари, тя искаше и късметчетата дфа купува, ама аз като реших да си ги правя собственоръчно...
Ти пак можеш да си избереш нещатат, но да са купени от кумата(кумувете).
Активен
galchos
Сватбар
Публикации: 235
«
Отговор #38 -:
юни 13, 2007, 14:47:30 »
еми защото кумата ми е най-добрата приятелка от 15 години и много и е кеф да направи това за мен, каза изобщо да не си помислям друго...
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #39 -:
юни 13, 2007, 16:49:41 »
Цитат на: Ели . в юни 12, 2007, 15:37:10
Цитат на: Selvet в юни 12, 2007, 15:33:00
Тейбъл картичките на Гери са много нежни и са много по сладки , аз пак бързам да се похвале че ги видях на живо .
Браво мила
и аз искам не е честно !!! само аз съм на ...... и на никой нищо не мога да видя на живо
sorry
Ели последния път когато се оплака така че при вас няма разни неща почнах да пращам колети до димитровград.така че моля те внимавай какво си пожелаваш защото Димитровград ми е доста далечко.Аз моята кума също с нищо не я ангажирам но тя държи да вземе букета и булото и просто не мога да се разбера и се примирих че ще ги взима.Аз като кума правих прическата гримаи ноктите и украсите на менче кошница и разни такива нещица а не и взимах нещата защото момичето на което бях кума така пожела
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #40 -:
юни 14, 2007, 07:51:11 »
Цитат на: gucci в юни 13, 2007, 16:49:41
Ели последния път когато се оплака така че при вас няма разни неща почнах да пращам колети до димитровград.така че моля те внимавай какво си пожелаваш защото Димитровград ми е доста далечко.Аз моята кума също с нищо не я ангажирам но тя държи да вземе букета и булото и просто не мога да се разбера и се примирих че ще ги взима.Аз като кума правих прическата гримаи ноктите и украсите на менче кошница и разни такива нещица а не и взимах нещата защото момичето на което бях кума така пожела
много ви завиждам на това
благородно разбира се, че се събирате и поздравявате почти всяка булка - страхотеб жест !!!!
а и си помагате, ходите на срещи !!!!!!!!!
«
Последна редакция: юли 04, 2007, 11:09:45 от maria_lakova
»
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #41 -:
юли 04, 2007, 10:35:20 »
при нас свеки облича мен мама мъжлето(мама е саминка)кувертите всеки според броя гости които е поканил мама иска халките да се делят тя на мъжлето свеки на мен въпреки че е по правилно да са от свеки.останалото се дели по равно
кумувете искат да намерят кола букета тортата е от кума много иска да е от него свещи чаши и късметчета а това за късметчетата е мн интересно ама мойте ще са много малко аз съм на 20 значи само 21
а милото иксаше 50-тина и сега не знам как да го направим дайте съвет ако може
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
«
Отговор #42 -:
юли 04, 2007, 10:38:16 »
Абе я си направи колкото искаш! Защо робуваш на такива неща...тогава събери твоите и на половинкатата ти годините и готово! Едните ще хвърляте пред църквата другите пред ритуалната зала
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #43 -:
юли 04, 2007, 10:40:59 »
много благодаря значи ще стане супер така събират се 52 (той е на 32) и ще хвърлим 53 така всички ще сме довомни
страхотна си диде
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #44 -:
юли 04, 2007, 10:58:33 »
Ние си купуваме нещата самички, майка почти всяка вечер ми звъни да пита имаме ли нужда от нещо, но аз не искам да я натоварвам, въпреки че и ние сега доста се натоварваме, но сме решили да се справим сами с това, а и достатъчно им е на роителите ми ремонти, маси вкъщи, облекла и прочие, все пак не са им кой знае какви възможностите, а и ако приема помощ от тях милото ще се чувства задължен да поиска нещо и от баща си, а и той няма възможност, а и не ни е показал с нищо, че има желание.
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
8
Нагоре