Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 00:27:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Да планираме снимките на сватбата  (Прочетена 172008 пъти)

elica_arteks
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #375 -: април 27, 2010, 15:01:02 »

Благодаря за идейте. give_rose Все още се чудя crazy, трябва да огледам на място, за да преценя.
Активен
elica_arteks
Ентусиаст
**

« Отговор #376 -: април 30, 2010, 13:36:37 »

Ехо хора спите ли? crazy Никой не си ли е правил фотосесия в ботаническата градина на Бан да сподели или поне да е виждал снимки правени там. В този парник.... много се чудя crazy, а трябва да плаюам капаро и се чудя много. pardon
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #377 -: април 30, 2010, 13:56:49 »

elica_arteks, аз съм виждала снимки, но от модни фотосесии  pardon
http://news.fashion.bg/article/3876/2/miss-zemen-rai-s-fotosesiq-v-botanicheskata-gradina
Не ги мисли парниците  Wink Стават разкошни снимки. Просто се доверете на фотографа си-той ще знае как да улови точните неща  smile
« Последна редакция: април 30, 2010, 13:58:34 от michelle » Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #378 -: май 27, 2010, 13:58:51 »

Разглеждайки днес снимки от т.нар. "годежни" и следсватбени фотосесии, си спомних думите на един страхотен фотограф колко е важно да сме креативни. Ние-бъдещите младоженци. И това, че една фотосесия става толкова уникална и индивидуална, колкото сме ние самите. Прилагам линкове, понеже снимките са много големи:
-подводна фотосесия  Bravo
http://2.bp.blogspot.com/_q3VawqKcjpI/S5V8yW3NfCI/AAAAAAAAFDY/ck72GhV0Ixs/underwater_engagement_02.jpg
-сред поле
http://2.bp.blogspot.com/_q3VawqKcjpI/S29W9mImLdI/AAAAAAAAEuk/YdY14uoWKsE/valentines_couple_01.jpg
-бой с възглавници  Wink 
http://1.bp.blogspot.com/_q3VawqKcjpI/SuHjFMEhWUI/AAAAAAAADZo/eP5u9UVGwcY/pillow_fight.jpg
-и такава, в която "главният герой" е едно балонче(всъщност е розово)-семпла и нежна
http://2.bp.blogspot.com/_q3VawqKcjpI/SedLVCxkKeI/AAAAAAAABq0/k8uKo5jhdLI/balloon_05.jpg
« Последна редакция: май 27, 2010, 14:00:48 от michelle » Активен
elica_arteks
Ентусиаст
**

« Отговор #379 -: май 27, 2010, 15:22:16 »

Много мислих за снимките, по точно фотосесията и решихме да не ги правим в деня на сватбата, защото за около час няма да направим всичко, което искам. А не ми се иска да се снимам дълго време и да се изморим, изпотим и т.н.т. Решихме в сватбения ден да направим около 30-40 мин кратка фотосесия. В друг ден ще ангажираме фотографа да ни прави дълга фотосесия, искам да взема разни атрибути с  нас, напр. колело, въдица и др. разни. А и идеята със стрелата от горния пост много ми хареса и ще търся да купя. Много се чудихме, защото пак трябва да се обичаме, грим, прическа и плащане на фотографа, но реших, че така е по-добре и ще направим много хубави снимки. Вярно с около 500 лв се ускъпява, но смятам, че снимките са едно от най-важните неща, поне остават за цял живот. blum
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #380 -: май 27, 2010, 15:47:12 »

elica_arteks, много добре сте решили! За мен това е най-оправданият разход по сватбата  good А и когато фотосесията е в друг ден, няма да бързате и да се притеснявате, че закъснявате, че ви чакат, че може да си повредите облеклото. Идеите с въдицата и колелото са страхотни, ще видиш, че в хода на снимките ще ви хрумнат още по-щури. Тогава спокойно ще се изцапате и ще се отдатете само на снимки smile
Все пак, не оставайте и без дори малка фотосесийка на самия сватбен ден, защото тогава емоцията е съвсем различна и погледите ви греят по един особен начин....  Wink
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: юни 28, 2010, 23:34:45 »

Наистина е много важно предварително да се обсъдят и планират снимките с фотографа. Нашият дори ни помоли да му изпратим няколко снимки, които ни харесват, за да придобие представа какво би ни харесало като изпълнение. Направихме няколко срещи и разменихме няколко e-mail-а, което скъси дистанцията между нас, а това за мен е много важно. В самия ден се разбирахме едва ли не с поглед и размяната на идеи беше много плавна.

Заради лошото време и невъзможността да направим част от плануваните снимки, той ни предложи да направим в друг ден фотосесия. В началото се съгласих, но сега като се замисля няма как да се пресъздаде настроението от самия ден, блясъка в очите, същите прическа и грим.....По-скоро бих го наела по друг повод и тогава да довършим замисленото.

Всъщност бяхме обсъдили различни варианти, дори и за време с проливен дъжд и мисля, че съумяхме да оползотворим добре условията, които имахме, въпреки непредвидените ситуации danceg
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #382 -: юни 29, 2010, 01:03:12 »

Здравейте, за жалост в София има известен проблем с местата за снимане. За жялост това май ще си остане една от най-неугледните европейски столици. Пред Народния театър едно време имало хубави снимки но вече не стават.Градинката не е поддължана, опикана е, осрана е, пълна е с хора, просяци и мирише гадно.Борисовата градина има добри места но има много хора и не се стига навсякъде с кола.Трябва да се върви пеш и се губи време.Иначе има още много паркове, които са по малко посещавани и са удачни.Огледайте внимателно всичко по вашите маршрути, може пък да пропускате нещо?А иначе ботаническата е добър вариант, плаща се и няма да има други булки.Миналата година беше 40лв за 1 час.На линка по долу има снимки от фотосесия там.

http://album.svatbata.bg/rogachev
Активен
Jorjeta
Сватбар
Публикации: 180

« Отговор #383 -: юни 29, 2010, 07:05:15 »

lionelsa, ние също си правихме фотосесията на следващия ден. Вярно, че бяхме много уморени, но изобщо не съжалявам...успяхме да се снимаме на прекрасни места, на които никога нямаше да може да отидем, ако бяхме оставили фотосесията за деня на сватбата. При нас от София дойде Петя от Пефо студио...уникални снимки ни направи...има ги във фейсбука на Пефо  pardon
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #384 -: юни 29, 2010, 08:33:22 »

Страхотни снимки, Jorjeta!!! Браво-и на фотографката, и на вас. По нещата, които споменаваше, се предусещаше, че сватбата ви ще е изключително интересна. Така е било  smile За момент се пренесох на тропически остров  smile Това е една от най-хубавите фотосесии, които съм виждала  good
Активен
Jorjeta
Сватбар

« Отговор #385 -: юни 29, 2010, 09:15:04 »

michelle,  give_rose благодаря ти много...аз също мисля, че снимките ни се получиха повече от красиви и то не знащото са наши...както и да е...просто исках да кажа, че фотосесия направена на следващия ден определено има своите предимства... good
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: юни 29, 2010, 09:33:57 »

Jorjeta, разгледах и аз снимките. Поздравления за добрия избор Bravo
Аз все още обмислям, дали да имаме още една фотосесия.

При нас в процеса на обсъждане на снимките фотографът ни предупреди, че за това, което сме намислили ще ни трябват 3-4 свободни часа. Повечето младоженци натъкмяват снимките според останалия график. Радвам се, че ние първо се допитахме до него преди да запазим часа в ритуална зала, заведението, фризьора и гримьора. Той каза своето мнение относно продължителността на фотосесията, светлината в съответната част на деня и т.н. Така между вземането на булката и ритуалната зала имахме 4 свободни часа за снимки, които съвсем спокойно оползотворихме и то на няколко места. Yes Именно за това обмислям, дали имаме нужда от още една фотосесия. Най-вероятно, като видя снимките ще реша. pardon
« Последна редакция: юни 29, 2010, 09:38:55 от lionelsa » Активен
Jorjeta
Сватбар

« Отговор #387 -: юни 29, 2010, 09:47:07 »

lionelsa,при нас фотосесията на следващия ден беше наложена от факта, че ритуала беше на плажа и го направихме максимално късно, за да избегнем евентуалните жеги, исках мъжът ми да ме види за първи път с булчинската рокля, точно когато тръгвам към олтара...не по-рано smile А между ритуала и празненството имахме около 2 часа само, време в което правихме един клип...луда работа. На следващия ден време колкото искаш...не трябва да бързаме, да гоним часове и т.н. Отидохме до едно село близо до Варна и се снимахме с коне...после се върнахме в града и се снимахме до едно графитено сърце, което моят мъж беше направил специално за мен...после се снимахме малко и на плажа...места, за които никога нямаше да ни стигне времето в самият ден...абе...аз съм изключително доволна и от Петя (фотографката) и от това, че ни предложи това като вариант...защото напълно се вписа в моите желания и претенции  smile
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: юни 29, 2010, 09:55:27 »

Jorjeta, би ли споделила кое е това село? Конна база ли има там? Аз обожавам конете, но не знаех къде в района има  blush Тъй като още не сме решили за втората фотосесия би било добър вариант за обсъждане.
Активен
Jorjeta
Сватбар

« Отговор #389 -: юни 29, 2010, 10:01:52 »

Конна база има в Кичево...20 лв. на час мисля че беше... smile
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: