Сватбено меню
vanis:
Цитат на: junglegirl^84 в февруари 01, 2007, 12:31:08
здравейте момичета,
имам едно питане относно менюто :(Значи и ние сме се спряли на шопска салата.
Но се колебаем за гарнитурата към основното ястие :huh:
Кажете някаква гарнитура за пилешка пържола моля ви :(
Освен пържени картофи или ориз със зеленчуци нищо друго не ми идва на ум :huh:
Но картофките някак си отпадат защото искаме всичко да се сервира топло ,а сватбата ни ще е 200 човека и е невъзможно това да стане ohmy
Много спорихме ние за гарнитурата....като се сетя P-(....Свекъра например дъжешеее...да има пържени картофи,и управителя на ресторанта едвам го убеди че ще са изстинали и няма да приличат на нищо. В крайна сметка постигнахме консенсус и решихме картофено пюре, ориз с гъби и зеленце с морковки(за всеки по нещо)
didibaby:
Цитат на: vanis в февруари 01, 2007, 14:28:48
здравейте момичета,
Но картофките някак си отпадат защото искаме всичко да се сервира топло ,а сватбата ни ще е 200 човека и е невъзможно това да стане ohmy
Много спорихме ние за гарнитурата....като се сетя P-(....Свекъра например дъжешеее...да има пържени картофи,и управителя на ресторанта едвам го убеди че ще са изстинали и няма да приличат на нищо. В крайна сметка постигнахме консенсус и решихме картофено пюре, ориз с гъби и зеленце с морковки(за всеки по нещо)
О да, тази гарнитура е много подходяща. *THUMBS*
fiibi_bg:
здравейте момичета,
Подкрепям vanis! *THUMBS*Пържените картофи,особенно ако са след салата и предястие няма да приличат на нищо,защото хората се нахвърлят върху салатата и после хапват по-бавно.А и точно тогава сватбата се развихря и хапваш между танците. :dance:Ние избрахме точно пил.пържола и гарнитурата беше салата варени картофи с ориз със зеленчуци.Добре беше май,защото аз не успях да хапна.Обаче относно шопската салата бъди по претенциозна junglegirl^84,защото в тези мешани салати наистина слагат развалени продукти понякога, P-(Освен разбира се ако ресторанта ви е проверен можете да се доверите.Най-добре е редена салата с плочка сирене отстрани.При нас беше овчарска и беше сполучлива,но пак казвам ресторанта ни беше 100% сигурен!
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Цитат на: fiibi_bg в февруари 01, 2007, 19:32:56
здравейте момичета,
Подкрепям vanis! *THUMBS*Пържените картофи,особенно ако са след салата и предястие няма да приличат на нищо,защото хората се нахвърлят върху салатата и после хапват по-бавно.А и точно тогава сватбата се развихря и хапваш между танците. :dance:Ние избрахме точно пил.пържола и гарнитурата беше салата варени картофи с ориз със зеленчуци.Добре беше май,защото аз не успях да хапна.Обаче относно шопската салата бъди по претенциозна junglegirl^84,защото в тези мешани салати наистина слагат развалени продукти понякога, P-(Освен разбира се ако ресторанта ви е проверен можете да се доверите.Най-добре е редена салата с плочка сирене отстрани.При нас беше овчарска и беше сполучлива,но пак казвам ресторанта ни беше 100% сигурен!
Съгласна съм с казаното до тук!!! И нашия ресторант беше много проверен, а и собственика ни е познат!!! :curtsey:
Ние имахме салата асорти и беше чудесна!! *THUMBS*
Но за съжаление и аз не можах да хапна почти нищо!!! :girlsigh: Ама то то много :dance: :love_together: и :CHEERS: не остана време!!! :girl_wink:
Radostina:
Някакви предложения за по-нестандартно меню?????
Иска ми се да има рибни деликатеси и малко по-изчанчени неща - тип "гурме". Храната да е обилна, но различна и после всички да са доволни, нахранени, но не преяли. Леки и вкусни неща? Спаначени ролца, зелена салата с козе сирене, телешки филета с топено сирене и т. н.
Какво ще кажете?? :look:
*KISSED* :*
Навигация
[0] Списък на темите