Сватбено меню

<< < (12/89) > >>

MALENA:
Цитат на: Radostina в февруари 02, 2007, 04:00:35

Някакви предложения за по-нестандартно меню?????

Иска ми се да има рибни деликатеси и малко по-изчанчени неща - тип "гурме". Храната да е обилна, но различна и после всички да са доволни, нахранени, но не преяли. Леки и вкусни неща? Спаначени ролца, зелена салата с козе сирене, телешки филета с топено сирене и т. н.
Какво ще кажете?? :look:

*KISSED* :*

здрасти Radostina мой савет е в никакъв случай да не си избирате нестандартни неща, имам предвид КОЗЕ СИРЕНЕ, сигурно 90% от хората не ядът козе сирене а пак има и много които не ядът риба. Най-добре нешо стандартно което поне 70% със сигурност ще ядът или тип шветска маса.
Ние не сме си избрали окончателно меню но със сигурност ще има и вегетариянско. 

silverarrow:
Не знам дали някъде съм писала какво ни беше менюто, но ужасно съжелявам че не направихме снимки

1. Предястие - рак,скариди,краставички пресни (надрязани на по-дребно), увит в пушена сьомга с червен хайвер.
2. Заешко, завито в леки кори, върху китайски зеленчуци.
3. Стейк увит в нещо като кора, която имаше някакви подправки върху ризото с манатарки
4. Кошнички с диви плодове и лек крем

Честно да призная, не очаквах да е ТОЛКОВА вкусно! Готвачът им е просто превъзходен, а порциите са просто огромни за 5 звезден ресторант. Гостите ни (много от които зрели хора, на възрастта на родителите ни и несвикнали с "подобни префърцунени ястия") страшно им хареса.
кувертът също така включваше дегустация преди сватбата за 4ма и вечеря за 4ма на годишнината.

bettysys:
Здравейте!
Ако някои иска съвет за менюто си, aз мога да помогна. доброто меню трябва да отговоря на няколко критерии:

1. по възможност бягайте от скарата!яде се скара по какъви ли не поводи(доста често и без повод) пак и после ресторанта винаги мирише
2. няма нужда от големи порции по добре салатата предиястието,основното и мезетата да бъдат в малко количества,защото гостите ще бъдат много развълнувани,а когато си развълнуван не ядеш много
3. наблегнете на основното,а не на салатата,защото както знаете имаме навика да се натъпчем със салатата и после не може да ядем нищо друго.към 10h когато се поднасй вечерята сватбата е в казгара си и хората танцувам и пият-не ядат.

Надявам се че съм била полезна! :danceg:

Моля пишете на кирилица!!!

Юлия:
silverarrow вашето меню е превъзходно. За съжаление в повечето БГ ресторанти предлагат стандартни неща. Ние още не сме уговорили менюто и се надявам да има различни предложения. След това ще пиша какво сме избрали.

silverarrow:
Цитат на: Iulia в февруари 02, 2007, 12:33:26

silverarrow вашето меню е превъзходно. За съжаление в повечето БГ ресторанти предлагат стандартни неща. Ние още не сме уговорили менюто и се надявам да има различни предложения. След това ще пиша какво сме избрали.

Благордаря, наистина беше страхотно, но на нас ни предложиха две менюта за тази цена (65лв) - и другото беше
1- шопска салата
2 - чушка бюрек
3 - пиле по тракййски (каквото и да значи това)
4. - млечна баница

Съгласете се, че ако са на една цена, нямаше как да избера  това!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница