Сватбено меню

(1/89) > >>

mimeto:
Видях,че няма такава темичка и реших да пусна.Та въпросите ми са:
Какво беше менюто на вашата сватба/или какво мислите да е?
Какво внесохте в ресторанта(ракия,безалкохолно..)?
Менюто на DJ същото ли беше(ще е) като на гостите?
Примерно меню?

Vanity:
Сватбеното меню трябва да е доста леко и същевременно да се хареса на всички, да са доволни а не пеяли и т.н
Кога ти е сватбата?

mimeto:
Сватбата ми е на 19.Август
А менюто малко ме затруднява,защото някои хора не обичат например свинско,други пък не обичат гъби или нещо такова.Например на сестра ми на бала неина приятелка която беше бременна и преди това обичаше пилешко,тогава не можеше да го померише и трябваше да и сменим пържолата със свинска.Та така,разни хора,разни вкусове.  %)

mariya:
Може да ви е много странно, ама аз не помня менюто ни, има го някъде на снимка...но не помня, а и вярвайте ми - на вас няма да ви остане време да го опитате *INLOVE*

По въпроса за капризите - винаги ще има някой който да е капризен, според мен пилешката пържола е най-подходяща за лятото, НО нали сега с тези проблеми покрай пилешкия грип...не знам..иначе пържените картофи за гарнитура са си традиционни, а за салата един съвет - ако ще е шопска - по-добре да е селска - домати, краставички, отделно магданозче, лук и сиренце

Ние си внесохме алкохола само, като имаше уговорка да консумираме по 50 гр. от техния и някакво количество вино от тяхното, ама не помня колко...

Те бяха направили едни хапки такива, готини, бяха бонус, като малки сандвичи, но пак зависи колко е голяма сватбата *THUMBS*

DIVA:
Абе забравете го този измислен Птичи грип  >:O
Пилешката пържола си е класика и е най-походящо като месце за летните месеци !!!
Съгласна съм напълно с Мари  *DRINK*

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница