Сватбено меню

<< < (87/89) > >>

Zahira:
Ей като каза за McDonalds ми хрумна идеята, ако от ресторанта ви се съгласят на децата да се поръчат детски менюта от McDonalds. На много детски рожденни дни това е основната храна - вярно, че не е особено полезна, но пък децата така й се радват. Може просто да се поръчат предварително от най-близкото такова заведение и някой да мине да ги вземе непосредствено преди тържеството.

snezhito:
Не ме разбирайте погрешно, но аз бих била адско против на мястото на майките детето ми да яде менюта от McDonalds на сватба или не. Разбира се, изборът е личен.

Арлина:
Ние имаме само едно детенце и мисля да е със стандартен куверт - вярно голям е, но ще си избере и ще хапне само каквото обича.

Не знам дали тук е мястото да попитам - вие поемате ли допълнителните поръчки? Родителите на милото преди два дни разбраха, че няма да го правим и меко казано не им хареса, казаха, че е много грозно да трябва да си извадят пари от джоба, ако им се допие кайсиев сок примерно. И са прави - много е грозно, и на мен не ми харесва, ама като надписват навсякъде сметките, как да знам, че ще платя това, което е консумирано, а не още 400-500 лв., че и повече отгоре?

Капризче:
Арлина и аз си мисля че е грозно гостите сами да си плащат допълнителните поръчки, но си и права че е трудно да се отследи момента с надписването на сметките. За това баща ми предложи да помолим някой приятел, който не пие да следи какво излиза от кухнята и да се знае че преди да се донесе нещо на съответната маса да минава през него. Така горе долу ще се проследят нещата. От друга страна обаче ми се струва нахално да накарам някой да следи цяла вечер какво става. И не съм го решила още този проблем, но трябва да се измисли нещо по въпроса.

Zahira:
Арлина не бих казала, че е грозно подобно нещо. Освен, че от заведенията надписват сметките има и друго - има хора, които си мислят, че веднъж им е паднало да се наядат и напият "на аванта". Аз съм присъствала на такива грозни сцени на сватбени тържества в които гостите си поръчват уискита и т.н. неща, които не са включени в куверта и после младоженците се чудят и маят откъде са такива сметките. Мен ако питаш, някой ако иска нещо допълнително трябва да си го плати. Ти си го поканил на съответното меню и е редно да се съобрази. Ние като компромисен вариант ще имаме човек през който да минават допълнителните поръчки и да се  записват.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница