Сватбено меню

<< < (86/89) > >>

Данитка:
Вики и ние се чудехме същото,но в крайна сметка решихме да са еднакви кувертите,децата може да не хапват толкожа,но все пак имат родители,които помагат  :laugh:

Zahira:
Май в крайна сметка така ще трябва да направим. Тази седмица ще ходим да уточняваме менюто с управителя на заведението. След много мислене решихме да не е на блок маси, а да си се сервира на всеки индивидуално. Повечето роднини реагират доста скептично на блок масите, та ще заложим на индивидуалния куверт за сметка на разнообразието.

Капризче:
Ние за децата решихме да направим отделно детско меню, което да е с по-малко неща и задължително с пържени картофи.  8P Аз си го представям нещо от сорта: някаква малка салата, пилешка пържола с гарнитура пържени картофи, десерт торта и натурални сокчета. При нас всички деца са на възраст 4-10 години и са все момиченца и да не ви казвам колко ядат. Майките им вечно дояждат...  =]

Zahira:
На нас от ресторанта ни казаха, че пържени картофи няма как да има в менюто тъй като трябва храната да е предварително подготвена а на момента няма кой да готви за да са току що приготвени картофките. Иначе половинката предложи и друг вариант - за децата да се поръчва допълнително от менюто каквото преценят родителите им, но не смятам, че е особено удачно - да приготвиш храната на толкова хора не е лесна работа, а пък и допълнителни поръчки да приемаш....

Капризче:
Да, права си че не е вариант да се поръчва допълнително. А и това за пържените картофи не го бях помислила. Ще попитам в нашия ресторант, дано се съгласят. Аз бих искала да са пържени картофи, защото всички деца ги обичат, но ако не може, нещо друго ще е . При всички случай ми се ще да е нещо, което децата да харесват да ядат, а като гледам какво посещаване на McDonalds пада постоянно, пържените картофи са харесвани от децата 100%. Дано се навият от ресторанта на такова меню.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница