Сватбата - голяма или малка?
Silvia_90:
Ами нашата сватба ще е дневна, така че, проблем с тръгването на гостите не виждам.
AIVEN:
Чудесно! *THUMBS*
Ако сте повече от 100 човека има вероятност дневната сватба да премине в нощна. Когато сватбата е голяма и купона е по-дълаг, въпреки че не липсват изключения. Понякога 50 човека правят 9-10 часов купон, но това както вече казах са изключения.
:)
nkasnakova_1:
Цитат на: Silvia_90 в март 16, 2016, 15:06:07
Аз също исках сватба около 100 човека , но уви. Почнахме да пишем .... моята рода е доста голяма, аз исках да се измъкна с това , че някой не съм го виждала, ама уви всички съм ги виждала, не мога да кажа че сме близки, но си се виждаме, общуваме, и така моя списък си стана 130 +. Мъжът ми пък уж бяха 30, а скочина на 67 ... И така ударихме 200. Много се надявам поне 20% да се откажат. Не езаради парите, а заради тегавото обикаляне на самата сватба, как се обикалят 200 човека все пак :) *crazy* Ама нашето си е луда работа :)
хХаах същите сме и ние... и като ама на нас това ние първоначалната цифра, надявам се да не се увеличат , че като гледам в повечето случаи тенденцията е да вървят нагоре... :angry: *crazy*
Silvia_90:
Спкойно, поне 20% се отказват от поканата, така че :)
kmilewa:
Цитат на: Silvia_90 в март 31, 2016, 08:20:49
Спкойно, поне 20% се отказват от поканата, така че :)
При нас отказващите се едва ли ще са повече от 5% :)
Твърдо на всички им се ходи на сватба ахаха
Навигация
[0] Списък на темите