Сватбата - голяма или малка?

<< < (74/81) > >>

ManuelaAB:
Да се включа и аз по темата с децата.. По принцип нямаме нищо против да присъстват деца, поканили сме доста семейства с малки деца, като все си мислех, че малко майки биха довели 2-3-4 годишните си дечица на сватба.. то какво реално ще разберат те от празника, само ще дундуркат или тичат по лапетата.. Оказа се обаче, че всички са решили да си ги водят (г/д 10тина мъника) и започвам да се притеснявам доста сериозно къде ще слагат колички, столчета и пр. :Х  и без туй ние сме в категория Голяма сватба и настаняването по масите ми е доста трудно, а пък ситуацията с много деца хич не ме улеснява :D ама пък в крайна сметка теглото майките ще го теглят, тъй че всяка да си преценява  :pullpigtails:

nansita:
Момичета, има си доста голяма тема за най-малките гости на сватбата.
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,11470.0.html

Иначе, всеки си преценява ще се забавлява ли с детето си,или няма. Но е замислете как ще се почувствате, ако след време ви поканят на сватба и ви накарат да си оставите децата вкъщи. Все пак те са част от вашето семейство.

Sunny_bear:
Който е пожелал да не се канят деца на сватбата му, не би се обидил в по-късните години да не вземе своето. Била съм на сцени с "Ууааааа" ревящо бебе, тичащо дете покрай младоженците докато ги бракосъчетаваха. И с  момиче "скрито" от момченцата под булчинската рокля. А ти какво да кажеш на чуждо дете *crazy*
А и зависи децата на колко близки хора ще са ти. Ние например на роднините сме поканили, но те са реално 2 деца, другите 2 са тинейджъри. Аз на колежките мъжете им почти не познавам, но ги поканих от учтивост, но и децата ще е в повече, всяка с по 1-2 ги има...Отделно доброто възпитание изисква да им оставиш детски кът, което е невъзможно, когато си изпълнил залата от край до край.

SummerMoon:
Засега списъкът ни включва 60-70 човека, пък да видим дали няма да се увеличи.

radity85:
Предпочитам да бъде с около 100 човека гости... не знам дали ще ги съберем толкова или ще станат повече, но имаме още малко време и ще видим  =]

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница