Сватбата - голяма или малка?

<< < (73/81) > >>

Elanli:
Цитат на: nansita в април 07, 2015, 09:37:01

Строга бройка капацитет на ресторанта ли е? А ако не откажат достатъчно? Как ще ги съберете? :[

Не съм се изразила много правилно.  :) Бройката е определиха родителите ни, тъй като се съобразяват с финансите си. Но така или иначе гостите станаха повече и ще трябва да го приемат  =]и

Alissa:
Нашата сватба ще е малка-до 50 макс.

SummerMoon:
Списъкът ни включва към 80 човека...Не знам към коя категория да причисля сватбата,по-скоро малка ;)

Sunny_bear:
И аз си мислех едно време 50 човека ще е сватбата. Когато реално дойде време за сватба и нахвърляхме повече хора. Сега решихме, но и ресторанта с такава бройка се справя - 100 човека. Съобразяваме се като цяло колко и кои да поканим, защото ми се вижда рисков принципа  "ще поканя 150, пък с надеждата да останат 120". Деца освен 4 роднинчета няма да каним. Казахме си го. То и освен колежките ми други семейни няма. Тук изчетох достатъчно мнения от "сватбата не е за деца" до "обидно е, ако не е цялото семейство поканено". Но в крайна сметка още 10 стола си иска мястото. Отделно да има кът със занимания, майките им да следят кое къде е.....

slavy:
Ние сме за малка сватба, около 30 души най-близки приятели, важно е усещането което ти носи събитието и това да го споделиш с любими хора

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница