Организация на сватбата от чужбина!!!

<< < (8/106) > >>

djinimini:
здравейте момичета. аз живея в щатите. бях кума на моята най-добра приятелка и много се накефих на цялата организация. декорацията беше върха. Мими използва сватбена агенция Вълшебниците. сватбата беше невероятна - във военния клуб в София. Сега предстои и моята сватба. Агентаката е много готина и мисля да я наема и аз. все пак реших да поразгледам форумите - човек е добре да бъде информиран, за да избере най-доброто :)

ками:
Клуб на булките извън България, знам 4е много от нас са извън България. споделете как се спраяте кой и как помага...

fiibi_bg:
Аз обаче слях темичката със стара такава.Има предишни мнения на други булки от чужбина!

prin4ipessa:
kami доколкото разбрах ти си във Франция, аз пък съм в Германия. Аз лично съм впрегнала не само цялата моя рода, но и неговата. Даже основно неговата, тъй като сватбата ще е в Балчик, моите родители са в София, а неговите са от Разград (което е значително по-близко до Балчик). Вие къде ще празнувате? Ако сте от един и същи град и ще празнувате там впрягай родителите ви, сестри, братя, братовчеди и приятели - кой с каквото може да помага, за да може вие като се върнете да дооправите само последните детайли. Гадното в такава ситуация е само, че когато ти им описваш как си представяш нещата те могат да го направят не точно както е в твоите представи и като се върнеш да останеш леко разочарована. На мен лично това ми е един от най-големите страхове. Едно е ти сама да си го направиш и да видиш всичко как ще стане, друго е някой друг да ти го направи според неговото виждане. Това е малко като ситуацията с филмирането на книги. Като четеш книгата ти си изграждаш свой образ в главата си и после като го видиш на филм може да е много подобно, но може и да е доста различно. Стискам палци всичко да стане точно както си го представяш!!!  *THUMBS*  *THUMBS*  *THUMBS*

ками:
prin4ipessa   бях във франция а сега и 2та сме в англия ....моето цялото семейство  живее тук......и е много забавно разтоянието Лондон Благоевград за нищо го нямам, много е трудно ама....помагат и приятели и роднини ама както ти казваш представяш си едно а то става друго за това предпо4итам аз да бъда там и да се сърдя на себе си после ако не стане не6то както трябва

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница