Организация на сватбата от чужбина!!!
prin4ipessa:
Ами на твоята половинка семейството? И те ли са при вас в Англия или могат от България вече да се захващат с подготовката лека полека?
ками:
на половинката само майка му е в българия и да ти кажа 4естно не мога да раз4итам на нея,е приятелки лели и вуйни са се заели сериозно да помагат ама все пак и аз откса4ам един път в месеца да видя как върват нещата ама е трудно се пак
kopche:
Мммм, май и аз съм за тук :girl_wink: И моята сватба ще е смесена, но за да има по-малко нерви, ще си направим основната сватба в чужбина, подписване, тържество, както е по местните обичаи. От моя страна ще присъстват само 2-ма души. Скоро след това сме планирали малко тържество и в България, което вече ще бъде по-българска сватба и само младоженецът ще присъства от негова страна. С организацията в чужбина ще се заеме неговото семейство, с българската сватба - майка ми. Не си представям 30 човека да ги натоваря на самолет, да им търся хотел и да се чудя как да не се изложим (понеже ние сме си свикнали с мръсотията по улиците и другите грозни гледки, но чужденците не са).
Затова решихме да направим две сватби :)
Baba_Marta:
Новичка съм във форума, но и аз чужденец ще се омъжвам - за добро или лошо:)) Прочетох всичките мнения по темата и ми прави впечатление, че всички искате сами да направите всичко. Аз немога, много ми е трудно, опитах, но не става. Тук законите са едни в България - други. Дори се оказа, че въпреки Европейския съюз, гърците все още не признават брак, скючен в България и затова се налага да правим две сватби - една тук и една там:)))Много проблеми - но за любовта граници няма. И двамата с моя приятел сме на мнение, че ще наемем агенция и вече наехме. Само бонбониерите и свещите ще си ги купуваме ние. Е, разбира се и роклята и костюма, защото едва ли някой познава моя вкус, по- добре от мен! Момичета, ако ви трябва съвет - питайте. Цяла година се лутах, но научих много неща за сватбите хахахаах!То аз много говоря, защотото още е рано, но като наближи август - тогава ще му мислим.:))
marchela:
:new-user:
И аз съм нова тук,но спадам във вашата група,ще се омъжвам за чужденец и точно по причините които Baba Marta каза,решихме да правим две сватби, но в България ще е само тържество в ресторант, малко странно ми се вижда ама няма друг начин....в църква не може ,той е католик...
Baba Marta вие какво ще правите в Бг?има ли много за организиране?четох че може нещо като измислен ритуал в съвета ама не знам дали си струва...знаеш ли нещо за това?
:weddingday:
Навигация
[0] Списък на темите