Сватба във ВАРНА!!!!!

<< < (90/92) > >>

pebbles:
 Имам проблем. Не знам аз ли им изглеждам така на хората, но за датата 06.06 всички куверти, които получих са около 40 лв, най - ниският 38. Това включва Корал, Ерма, Лилия, Интернационал и май са тези, които казаха, че тогава могат да се занимават с нас. Останалите, с които говорих ще си хранят туристите. Моля обикалящите по хотели и ресторанти за сверяване на показанията.

dreamland:
Pebbles, виж ресторант Нептун на Дружба. Мои приятели ще се женят там маймеец, куверта е 22лв.Казали са че дори и да има увеличение няма да е над 25 лв. Иначе в нета снимките на ресторанта са ужасни,но са го пооправили и не е толкова отчайващ :)
Също така виж в Естрея на Дружба. Там също се занимават с туристи, но имат тераса, на която през сезона се правят сватбите. Там куверта е 35-40 лв (поне толкова беше в средата на октомври 2008). Успех, виж и в Бриз, че забравих какво беше там :)

pebbles:
 Благодаря, Dreamland, ще проверя непременно. За Нептун, разгледах им сайта, ако не друго, поне имат страхотна градина и тераса. Проблемът е, че, тъй като времето на сватбата зависело от булката, не мога да си разчитам достатъчно, че няма да вали ;). А колко много искам сватба на открито!!!

maia_svet:
Мислим сватбата ни да е в ресторанта на бизнес хотел Варна .
Търсихме си ресторант с около 120 човека ,но мислим че там е най -подходящото.
Притеснявам се искам всичко да е идеално ,ако някои е празнувал там,очаквам коментари много ще се радвам да чуя нещо за този ресторант  :girl_wink: :)

mucito:
Нашата маи ще е в "Бяла Къща". За сега офертите от там са най-добри! :bravo:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница