Сватба във ВАРНА!!!!!
mucito:
Момичета, знае ли някой нещо повече за "Наталина"- цени, мнения? Ще съм благодарна ако споделите!!!
stoyanov:
Цитат на: mucito в януари 20, 2009, 13:00:18
Момичета, знае ли някой нещо повече за "Наталина"- цени, мнения? Ще съм благодарна ако споделите!!!
Ще ти отговори момче... Наталина е една от най-добрите сватбени агентки във Варна. Работи на добри условия. Не мога да ти дам сайт тук, защото може да се сметне за реклама. Най-лесно може да я откриеш като зададеш в Google - "Сватбена къща Наталина". Агентката се казва Наталина Пекова.
mucito:
Цитат на: stoyanov в януари 20, 2009, 13:19:02
Ще ти отговори момче... Наталина е една от най-добрите сватбени агентки във Варна. Работи на добри условия. Не мога да ти дам сайт тук, защото може да се сметне за реклама. Най-лесно може да я откриеш като зададеш в Google - "Сватбена къща Наталина". Агентката се казва Наталина Пекова.
Благодаря ти! аз сайта го гледах, исках мнение на хора, които са ползвали услугите й, не на колеги, но благодаря все пак!!!
kremmito:
Здравейте момичета и момчета :)
попаднах на много интересна информация, Вие може и да знаете, но все пак да кажа -
в периода 20 - 22.02. ще има организиран Сватбен салон в Спортна зала :) Ще има щандове на почти всички агенции, фото и видео заснемане, сватбени салони и всичко свързано с организацията на сватбата *THUMBS* изглежда ми супер, т.к. на едно място ще може да се срещнеш с доста хора свързани с тази дейност. Пожелавам успех, макар че аз вече не мога да се възползвам вече от това, дано вие срещнете точните хора. :)
kremmito:
Нашата сватба беше организирана от нея - Наталина Пекова :danceg:
За мен тя е един прекрасен човек, който си разбира мнооооого от работата. Просто казваш какво искаш ако имаш представа и тя го прави, ако не, те засипва с хиляди предложения :) Ако те интересува нещо подробно ми пиши на лични. Моят съвет е да се срещнете с нея, така ще прецениш сама. Успех :)
Навигация
[0] Списък на темите