Сватба във ВАРНА!!!!!

(1/92) > >>

maslinka:
защо всичко извън софия е толкова трудно?!моята сватба ще баде в варна и незнам каде да намеря лимузина,ресторант с куверт до 20лв,как да ми доставят тортата от софия защото в варна няма това което ми се иска.ако някои има информация да помага

Oizo_Zoizo:
Цитат на: maslinka в ноември 27, 2006, 18:47:35

защо всичко извън софия е толкова трудно?!моята сватба ще баде в варна и незнам каде да намеря лимузина,ресторант с куверт до 20лв,как да ми доставят тортата от софия защото в варна няма това което ми се иска.ако някои има информация да помага

Лимо : "Lincoln 120'' Crystal Super Stretch Town Car" 9м.

Лимозините са Линкълн.. все пак ако ще е гарга то требе бъде рошава...!!!
За повече инфо Цък!!!
Цени не можах да намеря, но све пак можеш да се обадиш...

Още лимота ма за Варна трябва да се обадиш и да попиташ. Колите са : "Lincoln 120'' Crystal Super Stretch Town Car" 9м.

BMW 760

Ауди А8

Инфо!!!
За тази последната фирма не съм много сигурен че може във Варна да свърши работата, но обади се все пак.

за ресторанта не мога да ти помогна... Не съм от Варна..
За тортата... DHL, UPS, спийди и т.н. а може и на фирмата която я поръчваш да си има собствен транспорт... Късмет и Го-о-о-рчиво-о-о-о-о, Го-о-о-рчиво-о-о-о-о!!!

denisimo:
Ми ние се женихме във Варна, Дива и Мария също и не мисля, че сме имали проблеми. И защо тортата трябва да се мъкне от София-мога да ти кажа варненски фирми, които никак не са лоши. Ако те интересува нещо по-конкретно -питай. А ресторанта ни със сигурност беше под 20 лева и той най-скъпото меню без мешани скари и тям подобни, знам със сигурност, защото там се правят мноого сватби.

fiibi_bg:
Цитат на: maslinka в ноември 27, 2006, 18:47:35

Аз направо не вярвам,че във Варна не можеш да намериш тези неща!Това си е голям град! :hiphip:

maslinka:
Момичета 10x много.Аз исках да кажа че за Варна не е така лесно както в София и избора не е голям|:)
Единствената фирма, която намери за лимозини предлагат само бяла и то не мн нов модел :(а за тортата питам защото съм си харесала една в двете фукли и друга направо не искам.

Пишете на кирилица!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница