Църковен брак

<< < (2/87) > >>

ani4ka:
ние ще сключваме църковен брак, но се получи малко странно.....когато отидохме в една църква да си запазим час за деня на сватбата ни, понеже часа който ни трябваше е в събота вечер, свещеника ни обясни че не било хубаво да се правят венчавки събота вечер, даже си било забранено.....ако сме отидели в друга църка вероятно щяли да ни венчаят и в събота за да ни вземат парите, но по канон не било позволено.......та сега се получава така че ритуалната зала и ресторанта ще са ни в един ден, а църквата на следващия в неделя.....

Persiana:
еи заради такива недоразумения и защото гледат само да ти вземат парите църковен брак тук не си заслужава *STOP*

mariya:
ani4ka, ами не знам какво да кажа, не мисля че това е причината, просто църквата си има работно време (което ми прилича на магазин) и на дядо поп тогава просто не му се работи, по-лесно му е през деня да ви мине на конвейр с другите и готово, защо трябва да си разваля спокойствието вечерта с вас...просто за информация защо не питате на друго място? а за парите...навсякъде ще ви ги вземат, а и колкто и грозно да прозвучи, ама Господ едва ли си почива в събота вечерта, а в неделя "работи"...някак си ми е странно...но вие си решавате, просто мнение *THUMBS*

Persiana:
ех мария, мисля си колко си права за съжаление... :'(

ani4ka:
незнам не ми се иска да повярвам, че сте прави, аз се смятам за вярваща...така са ме възпитали и за мен църковния брак е доста важен.....незнам какво ще измислим

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница