Църковен брак
Persiana:
ани4ка, тогава се отдайте на ритуала и не мислете за църквата изобщо. Все някока се надявам да стане такава, каквато трябва да е....над земните проблеми .... O:)
mariya:
аничка, аз не съм казала, че съм невярваща, просто много ни е опорочена църквата....не искам да гледат на нас (било то младоженци или бебе за кръщене) като източник на пари, да ни претупат на бързо и да идва следващия по реда...
аз даже съм "за" да се приравни църковния брак като равен на гражданския, да бъде валиден, смятам, че е много по-важен, но в онзи чсит смисъл, който ми се иска всички да влагаме
ani4ka:
да за това си права....наистина е така.....сега се замислихме дали да не си намерим църква и да се венчаем в деня на сватбата....само че търсенето се оказа трудно....много от църквите са вече резервирани.....в една от най-хубавите и известни църкви в София ни предложиха дори да ни венчаят преди ритуалната зала.....а уж за сключване на църковен брак трябва да има акт за сключен граждански....вземам да се отчайвам
Persiana:
ооф, тва само затвърждава мнението ми за сегашната ситуация. Хубаво си помислете. По принцип може и по-късно да се сключи....както си решите :[
Ивета:
Цитат на: ani4ka в април 04, 2006, 10:13:39
да за това си права....наистина е така.....сега се замислихме дали да не си намерим църква и да се венчаем в деня на сватбата....само че търсенето се оказа трудно....много от църквите са вече резервирани.....в една от най-хубавите и известни църкви в София ни предложиха дори да ни венчаят преди ритуалната зала.....а уж за сключване на църковен брак трябва да има акт за сключен граждански....вземам да се отчайвам
Всичко наистина е заето. Какво мислите да правите с църквата?
Навигация
[0] Списък на темите