Църковен брак
ками:
Цитат на: plamik в януари 20, 2008, 23:32:02
Явно зависи в кой град е сватбата....разни хора, разни градове, разни.... Важното е сватбата да е супер!
*THUMBS* точно това исках да кажа, зависи от града, общината, черквата... и най- вече страхотна сватба *THUMBS* :danceg:
pampers4e:
Благодаря ви момичета!Все пак църковния мисля да е друг ден и само с най-най-близките ми хора,тъй като на колкото и сватби да съм ходила,като влязат в църквата 100 човека и знаете за какво става на въпрос.Почва да се обсъжда тази и онази..това-онова...почват да говорят и да не се съобрзяват,че са в църква.И не само това....Но това си е лично мое мнение...Още веднъж ви благодаря!
ani4ka1710:
Аз знам че не можеш да сключиш църковен брак ако нямаш граждански. На наша позната понеже и беше изнесен ритуала на гражданския брак, т.е в ресторанта и беше необходимо да бъдат първо в църквата и на тях също им изискваха нещо като доказателство че след това ще се сключи наистина граждански.
Ели .:
вчера начуих нещо, което много ме учуди, човек може да се венчае до 4 пъти в църква !!! ohmy ohmy
е 'паднах' вече, нали при църковния брак няма 'развод' :)
maslinka:
ами мен пък като ме питаха в църквата "това кой по ред брак ви е" и аз ohmy ohmy ohmy ама наистина така зяпнах,първо че очеизвадно си изглеждам доста по малка от колкото съм колко пъти може да съм се омъжвала :huh: :huh: и второ как може да си се венчал вече един път и после пак *crazy* аз мислех че може само един път *crazy*
Навигация
[0] Списък на темите