Църковен брак
new1:
Здравейте, сигурно има подобна тема ,но нямам време да прочета всичко.Въпроса е следния:канена съм за кума.Приятелят ми е кръстен,аз също ,но съм кръстена в арменска църква.Християнка съм ,но в църквата която си бяха избрали младоженците не разрешиха аз да съм кума.Някой имал ли е подобни проблеми ,за да сподели как е разрешил случая.Ще бъда благодарна на бързи отговори ,защото не знам какво да правя.
Благодаря предварително.
nat4b:
По принцип знам, че за кумата няма проблем, но пак си попитай. Знам, че кума трябва да е със сигурност кръстен. На нас не ни искаха кръщелните на кумовете. В крайна сметка кажи, че си кръстена или направи някакъв ритуал от техните. Попитайте пооа, за да бъдеш сигурна!
Пишете САМО на кирилица!
Alucinado:
new1 отиди до църквата, в която не са ти разрешили и попитай попа (или който там отговаря за тези неща) каква е причината и какво може да се направи по въпроса. Той е длъжен да ти обясни.
leah:
На нас и в трите църкви, в които попитахме, ни казаха, че специално за кумата няма никакво значение. Единствено, тя после няма да може да бъде кръстница на децата.
Azumi:
Искам да ви питам обредното вино в църквата какво е -шампанско,червено вино,бяло вино?
Навигация
[0] Списък на темите