Църковен брак
Sunshine:
Цитат на: kleo_20 в януари 08, 2008, 11:38:27
зад хотел Родина има една малка църквичка много красива с много хубаво дворче ...
Kleo, благодаря за отговора, знам тази църква, но има още две, които са още по-близо до залата,но не съм ги виждала и затова питам,нямам представа дали са подходящи.Едната се казва Успение Богородично и е на бул България,малко след Иван Гешов, а другата се казва Рождество Богородично и е в една пресечка на Цар Борис III малко след ритуалната зала Красно село.
iolly_:
Малко са мънички.
kleo_20:
Йоли е права и двете са малкли *THUMBS* в тази на България кръстиха милото и кума ни!!за кръщенета или сватби от порядъка на 20-30 души става но иначе за по-големи не мисля че еподходяща(а и по-далече от тазо зад Родина)а другата до 25оу на мен лично не ми харесва и не е подходяща за сватби аз лично до сега не съм виждала сватби да с еправят там макар че живея от другата страна на булеварда!!според мен Покров Богородичен е най-добрия вариант *THUMBS*
maria_lakova:
Цитат на: kleo_20 в януари 10, 2008, 08:22:59
Йоли е права и двете са малкли *THUMBS* в тази на България кръстиха милото и кума ни!!за кръщенета или сватби от порядъка на 20-30 души става но иначе за по-големи не мисля че еподходяща(а и по-далече от тазо зад Родина)а другата до 25оу на мен лично не ми харесва и не е подходяща за сватби аз лично до сега не съм виждала сватби да с еправят там макар че живея от другата страна на булеварда!!според мен Покров Богородичен е най-добрия вариант *THUMBS*
Аз пък да кажа, че нашата сватба беше точно в тази църква :P
На мен ми хареса, но наистина не е много голяма - все пак зависи колко ще са гостите, които ще дойдат там, защото има доста, които отиват директно в ресторанта! =]
Разгледай ми снимките от албума ако искаш, за да имаш поне малка представа как изглежда! *THUMBS*
Последно правиха разширения от двете страни на църквата и бяха още строежи, така че ако това те притеснява трябва да проверите до къде са стигнали (църквата не е затваряла заради строежите) Ако искаш мога да се поровя ако имам някакви телефони за връзка! *THUMBS*
Спирането на колите там и пред съседните блокове и улички, което също може да е проблем ако са много колите, но при нас, някои си оставиха колите пред ритуалната зала и дойдоха пеша, защото е наистина близо. *THUMBS*
leah:
Ние днес резервирахме. Много съм доволна. *YAHOO*
По въпроса с кумата, и в трите църкви ни казаха, че няма проблем, защото кумата е само фиктивно лице в православната църква, важно е кумът да е православен.
Впечатлиха ме цените, аз очаквах, че е по-малко, но както и да е. :)
Пускам цените, ако на някой ще са му полезни:
- Св. София - 230 лв. - включва хор, 2 попа, право за снимане.
- Св. Георги Победоносец - 280 лв. (като до май месец може би вече щяло да бъде 300 O_O) - включва хор, 3 попа, право за снимане.
- Покров Богородичен - 185 лв. - включва хор, 2 попа, право за снимане, 4 снимки от техен фотограф.
Ние ще сме в Света София, на нашата дата вече имаше една вечерна сватба записана, по другите дати също имаше, така че явно там трябва да се резервира по-рано.
Навигация
[0] Списък на темите