Църковен брак
maslinka:
Цитат на: Sunshine в януари 07, 2008, 00:17:49
Искам да попитам дали на някоя от вас църковният ритуал е бил преди гражданския? И дали изобщо е възможно?Питам защото на нас ритуалната зала и ресторанта са ни един до друг и ако по средата трябва да се пътува до църква,ще падне разкарване,а ако минем първо през църквата,после вече сме на едно място.Доколкото знам обаче,в църквата ще ни искат свидетелството за граждански брак :(
аз бях чела в друг сватбен форум как едни младоженци са сключили църковен брак,и попа им е казал че няма проблем да занесат свидетелството от гражданския после.по принцип и аз знам че не може,но понякога може,зависи явно от църквата и попа :P,ако успеете да го убедите,някой да занесе свидетелството веднага след гражданския може и да се съгласи,пробвайте *THUMBS*
ние за това си харесахме ресторант близо до църквата,за да няма разхождания много ;)
aniiii8:
Гледах в Горещо поредната сватба на Миглена Ангелова и мисля, че при нея църквата беше преди гражданското. Според мен обаче трябва да се спази реда.
На нас ни казаха ,че може да се подпишем предния ден с 2 свидетели и в деня на самата сватба да се отиде първо в църквата с вече готовото свидетелство, а след това фиктивно да подпишем пред гостите. Аз обаче съм против такива неща, искам всичко да е истинско
Sunshine:
Да и аз искам да е истинско,затова и питам.
Maslinka, аз също съм чувала че някои са сключили църковен брак преди гражданския,но знам ли...?Ще трябва да проверя.
Kleo , аз ще бъда в същите ритуална зала и ресторант, в които е била и твоята сватба.Разбрах,че на близо има 2 църкви и другият вариант е просто да сменим църквата и така всичко ще е на едно място.Ти виждала ли си ги и знаеш ли нещо за тях? Аз не съм ги виждала.
kleo_20:
зад хотел Родина има една малка църквичка много красива с много хубаво дворче :girl_in_love: :girl_in_love:тя е най-подходяща според мен всеки искаше там да ни е църковния брак но няма как гостите бяха много а църквата не е толкова голяма за 100 човека *THUMBS*хубава е наистина спретната точно зад хотела е до нея има една ветеринарна клиника Бай вет ако ще ти послужи като ориентир @}->--
Alucinado:
аз живея до тази църква. Потвърждавам - разкошна е за венчавки. Има и удобен паркинг до църквата (пред интендантството), който е празен събота и неделя. Има широк и подреден двор с детски кът, за тези които не искат да влизат в храма по време на венчанието (има хора, които не влизат в църква; има малки деца, които не стоят мирно и т.н.) Църквата се казва "Покров Богородичен", но незнам как са със записването, защото по мои наблюдения е доста предпочитана (всяка събота и неделя, на определени интервали има първо камбани, после клаксони :girl_impossible: )
Навигация
[0] Списък на темите