Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 19, 2025, 01:39:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клюкарник  (Прочетена 154323 пъти)

Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: май 11, 2008, 22:10:53 »

Maлко да съживя темичката...днес фолк певицата Емилия е родила момченце-Иван ,кръстено е на дядо си Иван,на него е кръстена и доведената му сестра Ивон на Анелия
Активен
katia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

« Отговор #121 -: май 14, 2008, 00:37:40 »

наде,малко се обърках вече.
значи детето на емилия от кой е?анелия не се е ли разделила с бащата на детето й!? huhhuh.gif
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: май 14, 2008, 10:06:56 »

разведени са Анелия и Коко Динев !!! и сега явно е с Емилия !!!! smile
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: май 14, 2008, 10:23:03 »

наде,малко се обърках вече.
значи детето на емилия от кой е?анелия не се е ли разделила с бащата на детето й!? huhhuh.gif
детето е от бившият мъж на Анелия blush и освен,че имат един баща двете деца са кръстени на един и същи дядо shok shok ей това не го разбрах,на него не му ли стига едно да е кръстено на него,та и второто пак на него,в един друг форум се шегуват,че следващото му дете ще е от трета фолк певица и ще се казва Ивет ROFL ROFL ROFL ROFL иначе за слушащите фолк,не ви ли се струва че Анелия наскоро почна да прави много хубави песни различни една от друга,че преди все в една тоналност и еднотипни ги правеше,а сега са и много по-добре blush
М/у другото и фолк певицата Мария очаква бебе,което ще се роди на 15 август,за сега, и ще се казва Марая blum
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: май 14, 2008, 10:28:47 »

Наде прави различни песни, тъй като Токича, който им беше продуцент на нея и Гергана е напуснал и сега оесните им са от различни атвори имат свобода на действие, сега и Гергана щяла да пуска нещо различно да видим smile и чуем
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: май 14, 2008, 11:43:49 »

детето е от бившият мъж на Анелия blush и освен,че имат един баща двете деца са кръстени на един и същи дядо shok shok ей това не го разбрах,на него не му ли стига едно да е кръстено на него,та и второто пак на него,в един друг форум се шегуват,че следващото му дете ще е от трета фолк певица и ще се казва Ивет ROFL ROFL ROFL ROFL иначе за слушащите фолк,не ви ли се струва че Анелия наскоро почна да прави много хубави песни различни една от друга,че преди все в една тоналност и еднотипни ги правеше,а сега са и много по-добре blush
М/у другото и фолк певицата Мария очаква бебе,което ще се роди на 15 август,за сега, и ще се казва Марая blum

А на всичкото отгоре, въпросния Коко Динев има дете и от Нелина  tease. Този както е тръгнал ще осемени половината фолк-певачки  shok
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #126 -: май 15, 2008, 07:18:20 »

Детето на Нелина не е от Коко,тя роди 2-3 години след като се раздели с Коко, и тя самата  казва в едно интервю,че Коко няма нищо общо със зачеването на детето и. smile
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: май 15, 2008, 08:06:50 »

м да не е от него,от някакъв женен мъж е,но не е от Динев blush То и по името може да се сетиш ,понеже не се казва Иван ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #128 -: май 15, 2008, 09:53:46 »

Мацки, я кажете, някой знае ли какво се е случило в "Пей с мен". Аз по принцип не го следя много, защото гледам Music Idol, но от време на време превключвам и там. Четох в интернет наскоро за Софи Маринова, която пратила смс с 6 за себе си и 2 за Десислава и било някво много сконфузно когато го коментирали в предаването. Но това само от интернет го знам, и вчера като пуснах предаването видях нейната половинка да пее и явно са прекратили участието си. Ако знаете повече, споделете  Wink
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: май 15, 2008, 09:58:33 »

Мацки, я кажете, някой знае ли какво се е случило в "Пей с мен". Аз по принцип не го следя много, защото гледам Music Idol, но от време на време превключвам и там. Четох в интернет наскоро за Софи Маринова, която пратила смс с 6 за себе си и 2 за Десислава и било някво много сконфузно когато го коментирали в предаването. Но това само от интернет го знам, и вчера като пуснах предаването видях нейната половинка да пее и явно са прекратили участието си. Ако знаете повече, споделете  Wink
Ми аз до коклкото разбрах, музикалната компания, в която е Софка е прекратила участието й. Причината е показването на тези кадри с sms-ите и че точно това оронило pleasantry реномето й.   tease
« Последна редакция: май 15, 2008, 10:26:43 от fiamaa » Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: май 15, 2008, 10:01:49 »

и защо точно нейния gsm са дали, след като всички участници пращали смс-и !!!!! smile един вид съботаж и уронаване на престижа й
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #131 -: май 15, 2008, 10:13:38 »

Аз четох също, че си била изключила телефона и от екипа на Слави не можели да се свържат с нея. Тя е подписала договор, според който дължи неустойки, но уж нямало да я карат да плаща, а само да получели обяснение. И щели да останат приятели  pardon  crazy
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: май 15, 2008, 10:17:51 »

Аз четох също, че си била изключила телефона и от екипа на Слави не можели да се свържат с нея. Тя е подписала договор, според който дължи неустойки, но уж нямало да я карат да плаща, а само да получели обяснение. И щели да останат приятели  pardon  crazy
да бе и аз това го четох вчера във вестника !!!! smile ама тъпо е наистина, щи не покажат и другите gsm-и, съвсем нормално ее да гласува за себе си и против другите !!!!!!

а за music idol !!! снощи ме хвана яд, че изгониха Ана като нейното представяме беше страхотно !!!!!! и честно да ви кажа, някой ги възхваляват повече, като например Тома, който всичко обръща на рок и такива изявления прави, от рода на "чалгарчета, сега ще ви разбия" не го приемам !!!!! прекално бързо литна
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: май 15, 2008, 15:50:48 »

Aна ли изгониха,аз тъкмо се чудех кой е yahoo на мен тя не ми харесване,ама да ви кажа то никой от тези които са останали не ми харесва,много е слабо тая година. А за Софи-ами те си казаха-тя го е правила зад сцената точно преди да излезе,а др.го правят в гримьорните където няма камери,самичка си е виновна,а и уж според нея е целяла да види дали системата работи blush.
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: май 16, 2008, 22:00:31 »

снимки на бебето на Емилия-

красива е,само червилото нещо не ми харесва,иначе ето тук се вижда,че си е махнала маникюра и малко подпухнала ми се вижда blush
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: