Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 22:43:28
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Помощ, сватба в Русе
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Помощ, сватба в Русе (Прочетена 145230 пъти)
Теди
Любопитен
Публикации: 31
Отг: Помощ, сватба в Русе
«
Отговор #165 -:
септември 14, 2007, 08:05:15 »
Здравейте душици!Как сте?
MUCKA
,това ,че аз не бях доволна от агенцията в никакъв случай не означава ,че и при теб ще е така.
Радвам се ,че подготовката върви добре!!!
-по една целувка за всички и късмет през тоди ден
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
най-щастливата жена
«
Отговор #166 -:
септември 14, 2007, 09:36:43 »
И от мен по една целувка и от мен за всичкиии!!!!
Активен
chikitita
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #167 -:
септември 14, 2007, 21:19:19 »
Сватбата е най-щастливото събитие,вероятно след раждането на децата ни. В този ден едва ли някакви подробности са важни поне аз така си мисля.
Все още мислим датата и ще се радвам да чуя съветите ви. Още от сега си я сънувам и се вълнувам,а има толкова време..... *INLOVE*Благодаря ви предварително.
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
най-щастливата жена
«
Отговор #168 -:
септември 15, 2007, 08:50:44 »
Миличка а за кога долу горе сте планували да е сватбата ви.Нашите кумове си избраха дата 07.06.2008г.но всеки си има различни предпочитания.Бихме се радвали да помогнем с абсолютно всичко по организацията аз вече зная всички магазини на изуст и с радост бих ти помогнала.Кажи малко повече рокля избра ли? Колко човека долу горе ще бъде сватбата.Мен ако питаш първо трябва да се избере датата,после да се направи списък с гости,после кумовете да си изберете,после покани,рокля,тема на сватбата / цветова гама/ и т.н.Оффффф толкова се вълнувам когато говоря за тия неща по организацията още ми е една голяяяяяяяяма тръпка.Разбира се,че в деня на сватбата не те ентересува нищо,осван щастието което те е завладяло и твоят любим. :girl_in_love:Аз имах толкова премеждия,но си казах майната му и се наслаждавах напълно на нашият приказен миг.Нито украсата на ресторанта беше такава каквато исках,нито оператора си свърши работата като хората.Даже още си обработвам сама двд-то и да ви кажа получава се страхотно,напасвам си всичко както аз го искам
Приятен и спокоен ден на всичкии
Активен
chikitita
Новак
«
Отговор #169 -:
септември 16, 2007, 10:09:36 »
Ние май сме я почнали от главата за краката ,защото вече имаме списък с гостите-долу горе 100-120 човека ще бъдат.Рокли постоянно гледам,но тук в Русе нищо не ми грабва окото- все по списанията си харесвам :girlhide:Имам толкова неща в главата си,но не знам ка да станат реалност.Вече всичко съм измислила,притеснява ме малко финансовата част,защото не знам колко ще ми искат хората,които ще наема. Честно да си призная въобще не предполагах колко ходене има по една сватба,имам чувството, на самия ден ще съм наплно каталясала. Тревожат ме дреболийте по сватбата защото те май са доста- кой ще се грижи за тях- при вас как беше?
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
«
Отговор #170 -:
септември 17, 2007, 08:12:01 »
Добре дошла, мила!!! най-важно е спокойствието, и парички се намират мила не се притеснявай, абе гледай всичко от приятната му страна и ще се нареди ще видиш!!!! Имаш време и при желание за всичко се намира начин
Ние сме тук ще помагаме!!!! Усмихната седмичка на всички!!!!!!!!
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
най-щастливата жена
«
Отговор #171 -:
септември 17, 2007, 10:40:40 »
Не мила не е така как ще сте я почнали от там,да ти кажа просто всички двойки почват от списъка с гости,защото човек трябва да е наясно долу-горе с какъв бюджет ще разполага.Аз да ти кажа си ших роклята в Грънчаров и не е техен модел точно,а е моя измислица донякъде- доста ми я забавиха,но пък качеството и професионализма им е голям! Препоръчвам ти ги специално за роклята,но не и за дреболиите.
В Евас има едно магазинче на първия етаж - там мацката е с доста голяма фантазия и е доста сръчна - каквото й кажеш ще ти го направи,а относно другите дреболии просто незнам какво имаш впредвид - аз поканите много трудно ги намерих и не са чак знае какво,но сама си ги напечатах.Ох питай ме за всичко което си мислиш и ще ти кажа кое от къде съм си го купувала а и доста нещица аз съм си правила,ако мога и искаш ще ти помогна с удоволствие просто ного обичам да се занимавам с тия неща.Аз на кумовете им ще им правя поканите,защото честно казана няма много хубави.В една книжарница си харесах едни покани,но бяха скъпички - 2,5 лв. бройката,но ако започнеш отдалеч,както много от направиха паричките няма да са ти проблем.Всеки месец да отделяш за някои неща дребни просто няма да имат голямо значение като удариш накрая чертата и видиш какво си платила и какво не.
А дата измислихте ли?
Успешна седмица и на вас милички!
Активен
mucka
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #172 -:
септември 17, 2007, 14:01:24 »
Здравейте ,момичета
Чикитита,да ти кажа ,нормално е да започнеш със списъка на гостите,все пак трябва да знаеш ,колко човека искаш да присъстват на сватбата ти,за да избереш ресторанта.Но ,наистина първо трябва да уточните датата.Ние като направихме това ,тръгнахме да си търсим облекло,но изборът в Русе е много ограничен.Има всичко на всичко пет магазина.И имам чувството че във всички се предлага едно и също.Дори и на Грънчаров ,както ти предлага да ти ушие твой модел,пак материите и......... абе има нещо което не е както искаш.Обиколих магазините в София и в момента се колебая дали да си купя рокля от там, или да си взема една под наем на Диметриус ,от тук.Просто цените са едни и същи ,но визията,изработката и качеството са коренно различни.Пък и какво ще я правя после?А ,поканите си ги избрах.В агенцията ми предложиха четири каталога,ако не си избереш нищо от книжарниците ,просто върви и погледни там.Цените са от 0.60лв. до 2.50лв. и има за всеки вкус.Така че ,дерзай
Много целувки на всички и хубава седмица.
Активен
chikitita
Новак
«
Отговор #173 -:
септември 17, 2007, 21:35:24 »
Това пък,че Деметриос в Русе севте го чувам :cray:въобще не занех,ама то там кой знае за какви цени става въпрос...къде се намира това нещо-мале много съм изостанала.А относно датата със сигурност ще е май месец,но се колебаем точно за датата-имаме много идеи за самия ритуал,но не знам какви пари ще излезе,защото със сигурност ще е нужна чужда намеса за украса и т.н.Покани не съм търсила още,но тая цена,която ми казвате ме устройва,тепърва сега ще тръгвам по магазините и ще оглеждам,за сега го карам още със списания и сайтове.Ходих само за консултация в агенцията и оттам ме светнаха за различните неща,въобще не ми се слушат родителите и техните приоми за обичаите.Вие как се справихте с вашите?
Много се радвамче си помагате така,страхотни сте
.
Активен
rossi
Регистриран
«
Отговор #174 -:
септември 23, 2007, 17:43:53 »
Здравейте и от мен,
Женя не знам за кое магазинче в Евас говориш, защото те на първия етаж са две, но като влезеш от главния вход, срещу Неделя, и първия магазин и той е сватбен, но е само за дреболийки и там има страшно много покани, може би над 30 вида, на цени от 0,25 лв до 5 лв. И са страхотни. Между другото от цялото ми обикаляне по магазините, там е най-ефтино. Само за сравнение, чантичка, тип торбичка я видях за 23 лв, а там е 10 лв.... Идете и разгледайте, със сигурност все нещо ще си харесате.
Активен
chikitita
Новак
«
Отговор #175 -:
септември 23, 2007, 18:18:32 »
Роси,мила аз ходих в това магазинче,ама явно пак трябва да отида, защото при първото ми посещение беше доста постничко.Мерси за съвета :girl_wink:Момичета ,вие къде се дянахте
???
Активен
rossi
Регистриран
«
Отговор #176 -:
септември 23, 2007, 18:34:00 »
chikitita, ти кога за последно ходи, защото аз минах в петък от там и тъкмо получаваха стока, а в събота очакваха и нови покани.
Активен
rossi
Регистриран
«
Отговор #177 -:
септември 23, 2007, 20:07:38 »
А, забравих да ти кажа, относно поканите, една позната си е поръчала там покани (нямали са ги в наличност в момента) и е искала и надписване и точно за 4 дена са били готови и дори сгънати и прибрани по пликовете
. Аз мисля да взема нашите от там и направо да ги надписват, поне ще ми спестят сумати и разкарване насам-натам.
Активен
mucka
Регистриран
«
Отговор #178 -:
септември 24, 2007, 16:30:41 »
Здравейте ,момичета,javascript:void(0);
Исках само да ви кажа колко съм щастлива ,спрях се най- накрая на рокля - прекрасна, от тези за които ви споменах на Деметриус.Цялата е обшита с малки камъчета Сваровски.Просто е невероятна.От нея пък с агентката ми избрахме и темата на сватбеното ни тържество- Зимна приказка.Много ми допадна идеята ,защото сватбата ни е зимна и всичко ще е решено в тая насока.Късметите, бутониерите и всички други дреболии ще бъдат направени със прозрачни камъчета и перли.Решихме украсата да е със снежно бели рози ,а листата ще са обработени и ще изглеждат като заскрежени.Зад сватбената маса ще имам снежинки и перли,както и на масите на гостите.Видях си мострите.Чудя се само какво оригинално нещо да сложа в прическата си ,нещо което да е едновременно в тая тема и да не е прекалено.Ако имате някакви идеи ,с радост бих ги чула.
Целувки на всички и спорна седмица.
javascript:void(0);
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
«
Отговор #179 -:
септември 24, 2007, 20:18:21 »
mucka, много се радвам, че и при теб всичко се нарежда малко по малко, хубава тема сте си избрали и подходяща за сезона, опитва се да се сетя нещо зимно за косата ти и си мисля, че някоя диадемка с камъчета би била подходяща!!!!!
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...