Украса на ресторант
Gery79:
Аз тъй като ще съм със кала букет реших и на масата да са същите цветя .та ето как си го предствям. Тъй като и партито ще е garden party малко дървен материал ще изглежда добре.
И най вероятно цветята ще са тъмно виолетови
fidelia:
Цитат на: gerjo_k в февруари 07, 2008, 12:55:14
krasunkata много са хубави аранжировките :)
А имаш ли представа за как вървят цени на услугите на тази фирма?
Здрасти, gerjo_k!
Имаме среща с Елеганс Гардън този уикенд и ще пиша как вървят условията и цените там. Като представяне в нета фирмата изглежда много добре, очевидно имат опит, а това е важно! *THUMBS*
Все пак, ако някой е ползвал вече услугите им, ще бъде много полезно да сподели ;)
KlaraFina:
Gery79, супер са всичките ти идеи. Колко време си ги мислила?
Аз днес бях на сватбено изложение и направих малко снимки на украси (че сега съм на тази вълна). Който е любопитен може да види няколко снимки в галерията ми. Избрала съм само тези идеи, които са лесни за реализиране, елементарни, но красиви. Някои от тях човек може сам да си ги направи.
Gery79:
Klara, браво!Страшни снимки. А каква идея ми хрумна от теб.Има една снимка на коята розата е увита в тиа дебелите листа.Аз се чудих и маех как да избегна копуването на вази.Ама така ще направя.Ще взема от тия листа и ще ги увия около цветята и направо на масата,аз мисля че калите са доста издържливи цветя и няма да умрат на масата за 5ч без вода. Мерси Кларче/Веси страшно ми помогна *THUMBS*
Abii:
Цитат на: Gery79 в февруари 09, 2008, 23:22:54
Klara, браво!Страшни снимки. А каква идея ми хрумна от теб.Има една снимка на коята розата е увита в тиа дебелите листа.Аз се чудих и маех как да избегна копуването на вази.Ама така ще направя.Ще взема от тия листа и ще ги увия около цветята и направо на масата,аз мисля че калите са доста издържливи цветя и няма да умрат на масата за 5ч без вода. Мерси Кларче/Веси страшно ми помогна *THUMBS*
извинявам се ,но ми се искаше да ти дам съветче относно тези рози отдолу се слага гъба/пиафлора /която се напоява с вода .Има е по всички борси за цветя или цветарси магазини и цената на 1 голяма гъба е около 2,00 лв.,като от нея можеш да изкараш 6 формички за розите .По принцип гъбата е мека и можеш да си е одрежиш в различна форма като е увиеш с целофан да не протече вода и после листото коло нея и си готова с украсата ! ;)
Навигация
[0] Списък на темите