Украса на ресторант

<< < (245/249) > >>

mizelinaG:
Здравейте, включвам се и аз в темата.

по повод на места, където може да се намерят стъклени вази, свещници и т.н. ето един адрес, който взех от едно списание www.poligrup.hit.bg. не знам като цени как са, но има телефони за контакти и който го интересува може да звънне.

gingerina:
Видях в Jumbo, магазина за детски стоки на бул.България, че имаше малки стъклени свещничета за по 1лв, имаше в оранжево и червено за по 0.50ст.Иначе и аз искам на всяка маса да има свещи и цветя, но не ми се иска да купувам такова огромно количество вази  и свещници, надявах се в някоя сватбена агенция да предлагат под наем на разумна цена.

renka_87:
Всяка агенция като такава трябва да разполага със свещници
А цветята в зависимост от това какви са-естествени или изкуствени се предлагат както в някои агенции,така и в по-големите цветарски магазини.Аз нашите свещници много си ги харесвам и са под наем от агенцията.Успех @}->--

Арлина:
Цитат на: mizelinaG в февруари 06, 2008, 13:28:04

Здравейте, включвам се и аз в темата.

по повод на места, където може да се намерят стъклени вази, свещници и т.н. ето един адрес, който взех от едно списание www.poligrup.hit.bg. не знам като цени как са, но има телефони за контакти и който го интересува може да звънне.

На сайта има и доста снимки на сватбени чаши, но са малки и не се виждат добре. Адресът дали е на офис или на магазин?

gerjo_k:

http://www.elegance-garden.com/galeria_svatbena_ukrasa.html
krasunkata много са хубави аранжировките :)
А имаш ли представа за как вървят цени на услугите на тази фирма?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница