Украса на ресторант
aniiii8:
KlaraFina, страхотни идейки :bravo: :bravo: :bravo:
Много нежни са тези бледо лилави рози. Според вас колко букетчета са необходими за маса от 10-12 човека?
Abii:
Цитат на: aniiii8 в февруари 10, 2008, 10:27:05
Много нежни са тези бледо лилави рози. Според вас колко букетчета са необходими за маса от 10-12 човека?
aniiii8 1-2 екибани но моя съвет е да са на сойка като свещник или висока ваза за да се виждат .Защото от опита който имам всичко е много красиво до момента в който наредят бутилките с безалкохолно и алкохол всичко се скрива и за това трябва да е на висока за да се вижда ефекта от украсата .
maslinka:
Цитат на: Abii в февруари 10, 2008, 11:31:02
Цитат на: aniiii8 в февруари 10, 2008, 10:27:05
aniiii8 1-2 екибани но моя съвет е да са на сойка като свещник или висока ваза за да се виждат .Защото от опита който имам всичко е много красиво до момента в който наредят бутилките с безалкохолно и алкохол всичко се скрива и за това трябва да е на висока за да се вижда ефекта от украсата .
*THUMBS* и аз това забелязах на моята сватба и съжалявах че не избрах високи вази :angry:
aniiii8:
Моят приятел не иска високи вази и свещници ,пък и мисля ,че няма да отиват на стила на ресторанта. Мисля си за букетчета като топки, но ме претиснява ,че бутилките ще скрият украсата
Alucinado:
kleopatra, благодаря за отговора. След много мислене и аз се насочих към тях. Но понеже сме в София, не знам кога ще успеем да отидем до Пловдив да се видим и дали няма да е много късно :)
Навигация
[0] Списък на темите