Украса на ресторант

<< < (244/249) > >>

iveto_e:
ето още нещо

abel:
Цитат на: iveto_e в февруари 05, 2008, 18:22:55

момичета и аз искам подобна украса за нашата сватба. прилагам снимка
в софия освен мосю бриколаж някой знае ли къде другаде може да се намерят стъклените съдове?освен това моля дайте съвет за фирма за украса  на ресторанта, защото самата ни церемония ще е там и искам да направим нещо много семпло и красиво с живи цветя където ще е самата церемония. и никакви арки. страхувам се че фирма за декорация ще ми искат луди пари, някой знае ли колко би могло да струва? и да препоръча фирма. благодяаря ви!

Когато търсих съдове за нашата сватба търсих на следните места в София:
1. Едно магазинче за порцелан, кристал и стъкло на бул. Мадрид (близо до кръстовището с Черковна) - там имаше вариант за около 3.50 на съдинка (имаше кръгли, цилиндрични, превоъгълни). Казаха, че мога да поръчам повече бройки, като цената ще падне, но искаха седмица за доставка на голяма бройка. Трудно ми е да го обясня къде се намира - затова слагам линк с карта. Има голяма витрина със стъклени/кристални изделия, вижда се добре, не може да се пропусне:
 http://bgmaps.com/map.asp?sid=28174ff2d98abe2ec145bd28bcc8dde5&key=&keyid=&tplname=&size=4x3

2. Магазин Хит - едно, че имат добре зареден щанд и предлагат вазите на Пашабахче (като моите за декорацията, доста масивни) на цена 4.90 (имаха миналата седмица). Второ - имат магазинче 'евроланд' или подобно - там имат, освен най-различни вазички  съдинки, така и свещи и свещничета - взимала съм си от тях най-различни неща за декорация, на смешни цени - от по 1-2 лева.

3. Магазин Стъклен Свят в кв. Лозенец - до него всъщност не стигнах, но знам, че имат богат избор. За съжаление нямам актуална информация дали все още цените им са толкова ниски.

Арлина:
abel, много подобни са и нашите 'покривки'. Много красиви са ви масите, но аз ще пропусна цветните парчета плат май... на знам, не мога да ги възприема като няма покривка отдолу. А за другото още доизмислям какво искам и после ще звъня по фирми. Много съм колеблива, мисля, че ще ви омръзне от мен до август месец, дано не ми се сърдите много :[

Alucinado:
Момичета, имам нужда от помощ за територията на Пловдив.  :huh: Трябва да изберем фирма, която да се справи с украсата в ресторанта. Проблема е, че искам на масите да сложа стативи, нещо подобно на това:

но доста по-голямо (мисля да сложа лист с размери около А4). Ако ми ги направят ще ми излязат около 15-20лв бройката (а ми трябват около 10), което не са малко пари, за нещо, което няма да ми върши работа след сватбата. Някой виждал ли е нещо подобно и можете ли да ми предложите агенция, където да проверя. Освен това искам и един статив с реален размер, нали се сещате, като на художниците - достатъчно висок, за да можеш да го ползваш прав... Нещо подобно на това:

Ако някой има идея откъде може да се намери нещо подобно под наем, много моля да сподели.  :[

prin4ipessa:
Ние използвахме такъв статив за сватбената ни книга, който агенцията по украсата ни осигури. Можеш да попиташ в агенициите по украса в Пловдив дали могат да ви осигурят такива и да ги наемете за деня. Евентуално може да разпиташ и в художествените галерии дали може да наемете 10 статива и на каква цена.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница