Украса на ресторант
moiatasvatba:
Поздравления!!!
Изключително семпло, изчистено и стилно!!!
Браво!
КатиНка:
Украсата на abel е много красива :girl_in_love: поздравления :bravo:
Понеже виждам, че стъклените съдове са били активна тема днес, се включвам да ви споделя актуални новини от Бриколаж ;) /там се разходихме с колежка в обедната почивка/
Малките "топки", т.е. кръглите стъкларийки бяха по 4.50 бройката, а тези като на abel по-правоъгълните, бяха по 3.50 лв. Мтого красиво стоят с цветенца в тях, както и с цветни малки камъчета. Така бяха декорирани и там ;) Дано ви е била от полза информацията :girl_wink:
hristi:
моите стъклени съдове са в квадратна форма и средни по големина.........купих ги за 2.60бр.-доста обикалях докато ги намеря-не исках да са кръгли защото ще са с цвете и свещичка вътре.........не е хич скъпа украса а е супер ефектно,на мен от ресторанта ще ми ги наредят па масите.....
gucci:
за кой град ви трябва инфо за стъклените съдове.тук във варна знам едно магазинче дето са много евтини.то е борса за стъкло
iveto_e:
момичета и аз искам подобна украса за нашата сватба. прилагам снимка
в софия освен мосю бриколаж някой знае ли къде другаде може да се намерят стъклените съдове?освен това моля дайте съвет за фирма за украса на ресторанта, защото самата ни церемония ще е там и искам да направим нещо много семпло и красиво с живи цветя където ще е самата церемония. и никакви арки. страхувам се че фирма за декорация ще ми искат луди пари, някой знае ли колко би могло да струва? и да препоръча фирма. благодяаря ви!
Навигация
[0] Списък на темите