Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 19:31:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Сливен?  (Прочетена 138381 пъти)

daniela_sl
Ентусиаст
**
Публикации: 95

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: май 14, 2008, 17:54:44 »

Dhinger ne se iadosvai!az o6te ne sum stignala do momenta s frizurata,no moga da ti kaja kade praviat hubavi pri4eski i izob6to imenata na dobrite friziori,za6toto poviarvai mi te se znaiat koi sa!
i taka na purvo miasto e mucito-salona se namira zad albena kato trugne6 nadolu po ulicata v edin ot blokovete.posle idva red na vesko salona mu e na plo6tad Vasil Levski tam kato pita6 6te te uputiat!
taka,posle idva red na edno studio za krasota,koeto vsu6nost se namira do moiata rabota,ako si pravi6 pri4eska tam ,moje da otsko4a da te vidia smile,no da ne se razseivam ami da ti obiasnia,4e az tam kato pitah
slagat i izkustveni migli,smiatam da si sloja,mnogo dobre stoiat kato estestveni i su6to taka imat katalog da si izbere6 proben grim,razbira se 6te spomena 4e rabotiat samo s markova kozmetika,a samoto studio se namirauli4kata zad gradskata biblioteka!Haide uspeh,nadiavam se da sum bila polezna.izviniavai za purvobitnoto opisanie,ako ne6to ne si razbrala.pak 6te pi6a good

setih se o6te ne6to,ako te interesuva kato cena grimut struva 30lv.,no kato 4eta vuv foruma mai navsiakude e po tolkova! Yes

Модератор: Писането на кирилица е задължително!
« Последна редакция: май 17, 2008, 10:03:57 от maria_lakova » Активен
Dginger
Ентусиаст
**
Публикации: 108

« Отговор #316 -: май 14, 2008, 19:34:23 »

Благодаря ви момичета give_rose
Аз съм на ясно какво искам, може би грешката ми беше че не дадох снимка на фризьорката да и покажа какво искам.Бори видях те, и на живо ти е още по ефектна прическата
А Даниелка, аз искам да вкарам малко дължина, знаеш ли точно в кое от тези студия го правят
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: май 14, 2008, 20:11:15 »

Аз мога да добавя още 2 фризьорски салона, които се намират на площад Левски. Единият е Funky на Невен,а другия е точно над него и се казва Харита. Даниелка,я кажи това студио за красота как се казва,че аз за грима май нямам местенце къде да отида.
Момичета,а я ми кажете къде ще си поръчвате тортите, защото аз искам една торта голяма на няколко етажа, откоято в последствие да се нареже и за гостите,а не да поръчваме допълнително пасти. Гледах каталог в Шаклиян,ама нещо на картинка нито една не ми хареса.Дайте съвет към кой да се насоча. Curtsey
Активен
Dginger
Ентусиаст
**

« Отговор #318 -: май 14, 2008, 20:28:10 »

Виле, аз харесвам торти с изкуствената украса, а не със сметановите.Само на едно място намерих да правят с такава- в първо основно(или соу) но на вкус пък нещо не ми допаднаха, иначе на Бори мисля че и беше от виенски салон.Аз ходих до Карибу и Волонтес, но нищо не ми хареса
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: май 14, 2008, 20:38:28 »

Ами аз доколкото знам във Виенската сладкарница тортите им ги правят в Ара, а една приятелка работи там и не ми ги препоръча. А пък и аз искам да е на 3-4 етажа,та да стигне за всички. Една-единствена ми хареса в каталога на Шаклиян, ама май струваше 200 или 300(едно от двете, не се сещам). И пак не ми хареса чак толкова много. Сега в Дружба до Меркано гледах, че има някаква сладкарница, ама хич незнам кви торти правят там. А пък и аз държа на външен вид да изглежда добте и да не е с там разни розички обикновени и такива дето ги правят.
Активен
daniela_sl
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: май 14, 2008, 20:46:14 »

momi4eta vsi4ki sme mnogo aktivni tazi ve4er,sigurno za6toto ne ostana vremeee.... *YAHOO
vile pitah v tova studio kazva se art ne6to si to4no prese4kata zad bibliotekata,no skupi4ko mi se vijda
daje pitah za pod naem,ama te rabotiat s Dima Stil i triabva da poru4at kosata,sled tova da ia vurnat i tova udovolstvie samo za dvesta leva.....predpo4itam da gi dam za mladojenskia apartament v Nacionala weddingday
no grimovete naistina sa im hubavi,otidi da razgleda6 kataloga!

Модератор: Писането на кирилица е задължително!!!
« Последна редакция: май 17, 2008, 10:05:02 от maria_lakova » Активен
daniela_sl
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: май 14, 2008, 20:54:33 »

Dhinger na plo6tad levski pri vesko su6to uduljavat kosi,a i toi ot dosta vreme se zanimava s tova,kogato v drugite friziorski saloni vuob6te ne znaeha za kakvo stava vupros,ama mnogo skupo beee.....
taka 4e otidi na miasto i pitai,az taka 6te napravia,moje bi s tebe imame edna i su6ta ideia,az iskam samo ot dolu da se udulji malko.kosata na Azis toi s kakvi 6tipki ia zaka4a,biah go gledala v big bradur kato vleze i posle si ia svali mnogo lesno....

Модератор: Писането на кирилица е задължително!!!
« Последна редакция: май 17, 2008, 10:05:31 от maria_lakova » Активен
bori
Сватбар
Публикации: 294

колко е хубаво,когато се усмихваме

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: май 14, 2008, 21:10:15 »

Моята торта не е етажна.На 1 етаж е за 30порции.Две преплетени сърца(мисля,че я има на снимките ми).От "Шаклиян"Струваше ми 36лв. с допълнителния пълнеж "Римски нощи".Фигурката си я взех отделно и сега ми е в секцията(6лв).Отделно за гостите взехме 7 торти х 13лв. от "Волонтес" всяка по 20 порции.И така след сватбата имаше доста торта останала-1 1/2 от Волонтес и младоженската(естествено без малко).Повечето гости много ни харесаха тортата от Волонтес.Даже ни караха да поръчаме скоро за един Рожден ден:)Въпрос на вкус е все пак!А и накрая гостите са в повечето случаи попреяли:)След няколко часа поднесох останалата торта на гостите в къщи и на другия ден почерпих още някои близки:)Подсладихме се яко!И ползотворно:)
« Последна редакция: май 14, 2008, 21:13:32 от bori » Активен
Вили
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: май 14, 2008, 22:42:08 »

Даниелка,мерси за инфото.За грима наистина може би ще отида там,мисля  че се сещам къде се намира,а  пък и ще ми покажат,все пак за какво мъжлето е от сливен,все пак.То аз вече го научих.Аз за прическата съм се разбрала с моята фризьорка на площад Левски-тя ще ми слага коса, естествена и струва 400 лева,ама остава за мен.Само ме притеснява факта,че скоро не се очертава ходене до Сливен,чак към края на юни, като и тогава трябва да ида на проба до Асеновград, та ме притеснява факта в края на юни да не е късно,ще ми намери ли толкова бързо косата.Ама да се надяваме.Иначе за грима сигурно ще ида да вида в това студио,че на друго място незнам къде може.
Активен
daniela_sl
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: май 15, 2008, 06:39:38 »

Боре,каде се намира тази фирма Волонтес,за тортите имам предвид?
Аз по принцип съм се спряла на Шаклиян,там наистина са по 200лв.,но познавам шефа и ако решим да е оттам ще ми направи отстъпка,ама още се двуомя.......... girl_wink
Активен
bandidi
Професор
Публикации: 424

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: май 15, 2008, 09:29:38 »

Здравейте момичета, вие сте много напред в подготовката. Аз съм за август и вече мога да се похваля с ресторант. Обаче още не сме потвърдили, но вчера бяхме в Девата и АВС. АВС ми хареса повече заради градината. Пишете, ако имате впечатления за сватби там-в градината, за да изберем окончателно до кр. на седмицата.
Активен
Dginger
Ентусиаст
**

« Отговор #326 -: май 15, 2008, 17:52:56 »

Даниелка, сигурно и аз ще си правя грима в това студио, че навсякъде където ходих не правели пробен грим pardon
Аз първо бях решила да си купувам коса,но в последствие се разобедих. Иначе до два дена ти я доставят, след като си я поръчаш, и наистина се слага и маха многоо лесно. Тук в Бургас дават под наем коси, но в Сливен едва ли.
Аз разчитам на някой фризьор, да ми сложи една, две треси само за дължина 
Активен
bori
Сватбар
Публикации: 294

колко е хубаво,когато се усмихваме

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: май 15, 2008, 18:08:08 »

Боре,каде се намира тази фирма Волонтес,за тортите имам предвид?
Аз по принцип съм се спряла на Шаклиян,там наистина са по 200лв.,но познавам шефа и ако решим да е оттам ще ми направи отстъпка,ама още се двуомя.......... girl_wink
Значи фирмата се намира в кв."Младост",срещу "Военния стадион",в един блок.И е направено като малка сладкарничка.Не е голямо помещението,в което се помещават,по-скоро е като гаражно магазинче.Но пък за нас вкуса беше по-важен от това колко добре са успяли да си уредят помещението."Шаклиян"са по-представителни няма спор.Има още едни торти,които харесахме"Филас".Нова фирма са.Имат сладкарница близо до Битовия,в едно заведение,май му казват"Синьото кафе".Цената на парчето излиза 1.50лв.Успех:)
Активен
Dginger
Ентусиаст
**

« Отговор #328 -: май 15, 2008, 18:12:03 »

За Волонтес, искам да добавя, че се намират в блока,който е успореден на пътя,казвам го защото при нас падна едно лутане... Качих тортите които ми харесват в галерията

Активен
Вили
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: май 15, 2008, 19:40:57 »

И аз искам някаква таква торта,да изглежда като пластмасова,ако мога така да се изразя и да няма разни там розички по нея,ама в Шаклиян имаше само една такава.
А в това студио,за което говорите, косата под наем ли се дава или се купува и естествена ли е или изкуствена, да знам какво да правя?А да, и за колко дни я доставят?
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: