Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 18:51:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Сливен?  (Прочетена 138353 пъти)

tzveti
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #300 -: май 07, 2008, 21:41:55 »

Здравейте, аз съм нова във форума. Предстои ми сватба на 26 юли в Сливен. Бихте ли помогнали
със съвет за ди джей и фотограф. Здравей Майче, прочетох че си булка на 26-ти. направо не повярвах, че случайно ще науча и за друга булка на същия ден в същия град.  smile
Активен
bandidi
Професор
Публикации: 424

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: май 08, 2008, 08:58:26 »

Здравейте на всички. Много се зарадвах на този форум. И аз съм нова във форума. Предстои ми сватба на 30 август и започвам с подготовката. Вчера запазихме дати за църква и ресторант. Проблема е, че гостите ще са в повечко-около 120 човека. Какъв ресторант да избера, дайте ми идеи.
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: май 09, 2008, 14:26:00 »

Толкова отдавна не съм влизала а виж ти колко нови булки си имаме Bravo
tzveti,много се радвам за теб-може и да се засечеме из съвета на 26  Wink
bandidi,дабре дошла и на теб  smile Зная че в Национала имат голяма зала за 120 чавека,може да огледаш там smile
Активен
bori
Сватбар
Публикации: 294

колко е хубаво,когато се усмихваме

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: май 12, 2008, 08:07:29 »

yahoo @}->--Зравейте,момичета!Добре дошли на новичките и успешна подготовка!Нашата сватбичка мина,много весело,но кратичко беше!Голими са нервите преди това ,но на деня бяхме щастливи.Какво съвпадение-и моята рокличка е от "Милена",много сливенски булки избираме тях Bravo :)Спокойно се наслаждавайте на подготовката!
Активен
daniela_sl
Ентусиаст
**
Публикации: 95

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: май 12, 2008, 12:00:37 »

Честито Бори!  :bravo:Пожелавам Ви много щастие и разбирателство!Страхотна булка си била,то ти и личи по щастливата физиономия,че сте си прекарали страхотно!
Колкото до роклята в горната си част моята е като твоята с една презрамка,но надолу е малко по различна.... blush
Модна къща Милена са наистина професионалисти или поне обръщат достатъчно внимание на клиентите си така че,не съжалявамза избора който направих.
Активен
bori
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: май 12, 2008, 13:30:34 »

Даниелка,благодаря за пожеланията!Наистина са добри профисионалисти,добре ми седеше роклята,малко накрая ми се разши леко дантелката,ама против уроки ;)А и не ме уръсиха луди пари.Доволна съм,че избрах тях.Оказа се,че и моя колежка си е взела роклята от тях,без да се уговаряме.
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: май 12, 2008, 16:41:08 »

честито и то мене bori  Bravo Bravo give_rose
Много хубава булка си била good
ще чакаме и още снимки ако имаш smile
още веднъж да се се обичате много и да сте все така щастливи yahoo
Активен
bori
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: май 12, 2008, 22:13:07 »

Здравейте!
Благодаря,Майче!Днес вечерта се завърнахме от пътуванията за медената седмичка :)Много добре си изкарахме-Гърция,Мелник,Рожен,Сандански,Благоевград,Пловдив.Направо много съм доволна!Много неща видяхме,а и нашите градове и курорти си ги бива.У нас е пълна лудница,но ще се оправим:)Малко се разфуках одеве-счупих си едната от сватбените чаши.Дано е за добро!Татко и милото ме успокоиха,че счупеното носи щастие.А и миналата година загубих майка ми и чичо ми.Татко каза:"Сигурно и те са искали да пийнат",бях сипала винце да пийнем и да си ги наредя после.Карай-все има нещо,което не е на 1000%.Да сме живи и здрави!До скоро!Ще се опитам да кача още снимчици smile give_rose
Активен
Dginger
Ентусиаст
**
Публикации: 108

« Отговор #308 -: май 13, 2008, 18:34:33 »

Бори, счупеното наистина носи щастие!
 Със сигурност  е на хубаво, а и баща ти може да е прав.
Хайде чакаме още снимчици,а и аз разказче за ресторанта, че и при мен не остана много. А и видях че и оператора ни е същия. 
Активен
bori
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: май 13, 2008, 21:55:52 »

:)Здравейте!
Ами доволна съм от профисионализма на персонала в ресторанта,добре си вършеха работата хората.Малко имахме разногласия с управителката за детайли,но мисля,че се намери вариант.Като цяло съм много доволна от украсата,която ни направи една мацка,която се занимава с организация на детски партита.Стана по наш вкус и различно и поносимо откъм разходи.Жената,която ми прави букета,украсата на колата,чашите,шампанското,свещите,а също и бутониера за младоженеца и кумовете,си свърши много добре работата.Много ме кефи,защото е сърдечна и се съобразява с мнението ти.Много съм доволна от нея.Бутик за цветя"Дива".
DJ ни беше Иван.Мисля,че направи шоуто,съобразяваше се с нашите виждания и се постара  човека.Доволна съм!Абе като цяло станаха добре нещата.Днес си взех и снимчиците.Неделчо добри ни ги е направил.Той си е профисионалист.
Активен
daniela_sl
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: май 14, 2008, 13:39:17 »

Момичета вече имам и свещи за църквата,а бе аз да ви кажа много мудно се справям с подготовката!Ако продължавам така един месец няма да ми стигне,а вече наистина нямам време sad
Как върви при вас подготовката?
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: май 14, 2008, 15:13:46 »

daniela_sl не се притеснявай сигурна съм че всичка ще е готово на време Wink
Ние в момента сме на вълна документи crazy че нали милото е чуждаземец pleasantry и малко ни въртят и нас ама ние си бяхме подгатвени за това smile
А иначе съм си купила някои неща -тия в галерията ми... danceg и продължавам
а днес майка ми е платила в съвета Bravo
и май това е за сега girl_wink
Активен
Dginger
Ентусиаст
**
Публикации: 108

« Отговор #312 -: май 14, 2008, 15:31:47 »

Момичета, аз удрям на камък с фризурата nea Ходих при една фризьорка, прехвалена от една друга майска булка,ама останах ужасно разочарована.Всичките и прически които гледах на фото бяха еднотипни, и познайте и мен така ме направи, и не ми харесва nea
Виждам се в чудо, къде ще си правя прическата, а за грима да не говорим, май в Сливен пробният грим е непознат все още crazy
А и бутилки за ракия неможем да съберем, толкова колкото ни трябват.
И така, остават ни броени дни,а аз трябва да си увелича дозата успокоителни crazy   
Активен
bori
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: май 14, 2008, 17:48:05 »

Dginger ,спокич!
Ако искаш да те заведа при моята фризьорка.Аз бая се шашках,защото не правихме нацяло пробна прическа,а и за първи път я оставях да ме прави и то за супер важен повод.Обаче в деня ме направи и съм доволна.Салона и не е нещо супер луксозно,но е важно как работи.А и се ориентирай ти как се представяш,разгледай прически.Точно и с времето се справи.Ти ме видя:)Намери ли цветчетата? Wink :)И без успокоителни,моля!Трябват за по-сериозни случаи!Подготовката трябва да те кефи!
Активен
daniela_sl
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: май 14, 2008, 17:50:26 »

Dhinger ne se iadosvai!az o6te ne sum stignala do momenta s frizurata,no moga da ti kaja kade praviat hubavi pri4eski i izob6to imenata na dobrite friziori,za6toto poviarvai mi te se znaiat koi sa!
i taka na purvo miasto e mucito-salona se namira zad albena kato trugne6 nadolu po ulicata v edin ot blokovete.posle idva red na vesko salona mu e na plo6tad Vasil Levski tam kato pita6 6te te uputiat!
taka,posle idva red na edno studio za krasota,koeto vsu6nost se namira do moiata rabota,ako si pravi6 pri4eska tam ,moje da otsko4a da te vidia smile,no da ne se razseivam ami da ti obiasnia,4e az tam kato pitah
slagat i izkustveni migli,smiatam da si sloja,mnogo dobre stoiat kato estestveni i su6to taka imat katalog da si izbere6 proben grim,razbira se 6te spomena 4e rabotiat samo s markova kozmetika,a samoto studio se namirauli4kata zad gradskata biblioteka!Haide uspeh,nadiavam se da sum bila polezna.izviniavai za purvobitnoto opisanie,ako ne6to ne si razbrala.pak 6te pi6a good
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: