Има ли булки от Сливен?
niksha:
Dginger мила била си просто зашеметяваща. Аз не се и съмнявах но просто си била наистина една много краива булка, останах направо с зяпнала оста пу пу пу да не ти е уроки :P :girl_wink:
Natalia Borisova:
maj4eto чаши има във всички булченски магазини по принцип. В Сливен не знам дали има, но на всякъде където ходих по магазините ( в Ямбол, Пловдив, Асеновград) предлагаха чаши и шампанско украсени. И имаше голямо разнообразие от чаши и украси. Нашите не струваха повече от 60 лв. с украсата, дали не бяха и по евтини дори, не си спомням добре.
katrin_sl:
Момичета, вече си имам ресторант и фотограф *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO*Ще бъдем в малката зала на "Национал", а фотограф ще ние Неделчо Великов.Малко по малко се нареждат нещата.Избрахме си DJ Найден. Чувам, че много чалга пускал, но ще се срещна лично с него, за да си поговорим.
maj4eto:
"Момичета, вече си имам ресторант и фотограф yahoo yahoo yahooЩе бъдем в малката зала на "Национал", а фотограф ще ние Неделчо Великов"
И ние така katrin :bravo:
А с Найден и ние ще говорим предварително,зощото пък на нашата сватба мой въобще няма да има чалга =] Но мисля че няма да има проблем :)
Dginger:
Даниелка, утре е твоят ден.
Пожелавам ти хубаво време и многооо положителни емоции :bravo: :bravo: :bravo:
Бъди усмихната и щастлива ;)
Желая ти една прекрасна сватба :danceg:
Навигация
[0] Списък на темите