Има ли булки от Сливен?
maj4eto:
bori честито за сполучливите дискове-и нашият оператор ще е Неделчо :)
А м/у др. вече могат да се качват снимки в албумите *YAHOO* така че Dginger хайде давай *THUMBS*
Вили:
Момичета, при вас галериите отварят ли се, щото на мен ми дава някаква грешка, странна работа, досега си работеха. Как е при вас положението?
Даниелка, тресе ли те вече предсватбената треска? Дано всичко мине, както си го планирала, за което не се и съмнявам и да си изкарате една страхотна и пълна с емоции сватба.
Аз тази седмица ще идвам в Сливен, щото в събота съм на проба на роклята в Асеновград, да стискате палци да стане, както трябва, че направо незнам :angry:, ако има някой гаф. Аз уж вчера говорих с шивачката по телефона, ама да видим какво ли сме се разбрали за детайлите, които искам.
maj4eto:
vilence мисля че вече всичко си функционира *THUMBS*
А да ви питам вие от къде ще си взимате чашите и на какви цени вървят в Сливен,че аз си нямам и представа а и не ми се ходи по други градове а и няма да имаме много време :(
И украса за тях и шампанското къде има хубава *crazy*
Благодаря ви предварително :)
Галюша:
здравейте съжелявам че се намесвам в сливенската тема (това е родния ми град) и ви хвърлям по едно око от време на време моите чаши ми ги подари сестра ми мисля че ги е купувала от магазина на бохемия кристал и са просто невероятни
Dginger:
От много време не съм писала, но след сватбата тръгнах веднага на работа и нямах даже време за спане, а сега се готвя за медена седмичка :danceg: заминаваме за Испания тази събота
Даниелка, свива ли те корема вече :P,жалко че няма да съм в Сливен да мина да те видя и изобщо да не те притеснява времето!!!
Миме, останах много доволна от фризьорката и гримьорката, мерси, мерси @}->--
Навигация
[0] Списък на темите