Има ли булки от Сливен?

<< < (9/90) > >>

Gery79:
Ами те явно се снимат там защото е близко хем до ритуалната зала хем до църквата.Но съм съгласна че малко излизане от стереотипа не може да навреди. А да не говоил че всичките снимки са от типа двамата един до друг и бълката сендала на поляната и си подала ръката на мъжа който е прав до нея.Дано да са променили малко стайлинга че то оле мале.Не знам тия хора не влизат ли в интернет не гледат ли какво западните фотографи правят. Ако съм на вас просто си изпринтирвам снимки които ми харесват и ги показвам на  фотографа и тай да му мисли как да ги прави.

Dginger:
Да ти кажа незнам как в момента изглежда градската, но преди години наистина беше много хубава.Даже бях забравила за нея, защото си правих планове  за попската.То тя е най удобна от съвета в църквата(в попската) ама да градската е добра идея :bravo:

maj4eto:
хей Gery79 намери ли си рокля.
вече мога да ти дам адреса

http://svatbensalongalina.hit.bg/

Gery79:
ДА бе да намерила  :funny: :funny: нищо не съм намерила.Харесах една тя била 1500 лева.После една друга (и двете на Соня Стил) и тя 1600 лева.И се отказах.Във варна- Raliza Coture или нещо подобно ми хареса един модел 650 лева и ако когато се прибера лятото не  харесам нищо в асеновград направо отивам във Варна и там.Поне ми казаха че нямало проблем да се направи за 2 седмици.То аз май съм най лудата тука.За две седмици рокля ще шия  *crazy* Ама като няма отпуска каво да правя.

maj4eto:
 :) *YAHOO* е не съм сама.аз рокля имам но и аз ще имам 2 седмици за всичко останало *crazy*
 :girl_impossible:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница