Има ли булки от Сливен?
Gery79:
Майче, тоя сайт го разгледах.Значи показали са точно роклите които ненавиждам.Големи лъскави на едната даже и сложили обикновен сутиен отдолу-грозно ама грозно. Та не знам сега какво да правя.НАли знаеш то трябва да е- око да види ръка да пипне. Айде вие да си копувате и да снимате че да ви се радвам:)
mimiiordanova:
Здравейте момичета,
Аз също съм от Сливен, а през август 2007 бях булка. Смея да твърдя, че организирах доста добре сватбата си (никак не е лесно да направиш цялата организация на сватбата) и сега ще започвам да организирам сватби, т.е. подготвям се за сватбен агент. Имам доста идеи и с удоволствие бих помогнала на всички от вас. :girl_wink:
maj4eto:
Цитат на: mimiiordanova в февруари 19, 2008, 00:36:08
Здравейте момичета,
Аз също съм от Сливен, а през август 2007 бях булка. Смея да твърдя, че организирах доста добре сватбата си (никак не е лесно да направиш цялата организация на сватбата) и сега ще започвам да организирам сватби, т.е. подготвям се за сватбен агент. Имам доста идеи и с удоволствие бих помогнала на всички от вас. :girl_wink:
хей Мими :) мижеш ли да ни кажеш кое калко ти струваше.в кой ресторант бяхте.кой ви беше DJ и оператор?Ще ни бъдеш наистина от голяма помощ :)
mimiiordanova:
Здравей maj4e,
Нашата сватба беше в к-с "Аглика" на мин.бани. Там е много приятно и се получи доста добре. Кое по-точно те интересува за цени? Вечерята беше около 25 лв., отделно си внесохме алкохола, мезето и десерта, но не мога да ти кажа в момента колко струваха. Видеооператор беше Н. Великов - направи ни страхотни дискове и снимки. Имахме жива музика и Dj. Кога ще е вашата сватба? Решила ли си къде?
maj4eto:
сватбата ще е на 26.07 *YAHOO*
още не сме решили а и чакаме до края на месеца за отговор от гостите от Полша за да можеме и хотел да резервираме :)
а имаш ли снимки от този комплекс.
Много хора ме насочват към Национала но на мен малко стерилно ми изглежда там :\
хмммм още я умуваме...
Навигация
[0] Списък на темите