Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:51:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 82   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ресторанти  (Прочетена 496019 пъти)

Stelka
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #150 -: февруари 10, 2007, 17:27:10 »

Maslinka, не знам колко точно е, но знам, че не е никак малък, защото на тази сватба е имало доста гости. Можеш да звъннеш и да говориш направо с управителя на ресторанта. В интернет го има телефона.
Активен
*mwpo
Професор
Публикации: 479

« Отговор #151 -: февруари 10, 2007, 17:41:33 »

Не се залъгвайте за Азалия, ресторанта им е като коридор, много неприятно. В сезона няма да позволят да се направи сватба,защото имат един ресторант. Бях там на коктейл-във фоайето на хотела,на метър от рецепцията:)
Астера е по добрия вариант от двата.И по-скъпия. И вярно, и двата комплекса са на ТИМ.
Щом говорите за Варна, ресторанта на хотел АКВА -доло на гарата- е много хубав. Просторен, доста място за дансинг. Маси и столове-всичко е "облечено" в бяло и синъо. Има и подарък - нощувка в апартамента на хотела, а ако избереш тях - камера и снимки от тях пакет за 120лв. Събира около 100 човека.
И вече зависи от паричките, но за по-малко парички ресторанта на ФК също става
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: февруари 10, 2007, 18:13:24 »

Не знам за Азалия, но ресторанта на Амбасадор е като коридор който обикаля около градината, която е зад стъкла. Виждала съм чертежите на ресторанта  good Гостите са отделени заради ъглите. Кофти ми се струва за сватба.
Активен
cherry
Сватбар
Публикации: 276

« Отговор #153 -: февруари 10, 2007, 19:55:24 »

Stelka,това за туристите е ясно, имам го предвид. Сватбата ще е за около 100 гости. Астера е хубав, но нещо не ме изкефи напълно - разположението на масите ли, интериора ли, а бе не знам - нещо не ми беше както трябва.  Имат повече от 1 ресторант и този, в който съм ходила е за около 150 човека поне (може и повече) , а имат и по-малък ресторант(може би за него говориш). Както и да е, куверта започва от 27 лв. нагоре.
Активен
Stelka
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #154 -: февруари 11, 2007, 09:25:10 »

Cherry, ти твърдо ли си решила за Златните, защото знам, че в Гранд Хотел Варна правят много хубави сватби и не пускат чужди хора. Какъв бюджет си предвидила, колко горе-долу си представяш, че ще е куверта? Защото например и в хотел Адмирал на Златните е хубаво, но е скъпичко, също и в Кемпински. Също така на Слънчев ден в хотел Палас е много хубаво. Те имат ресторант изнесен на тераса на плажа и е отделен. Също има един хотел по пътя за Златните - на Журналист, Белвю се казва, където е била сватбата на сина на заместник кмета и е било много хубаво. Моят съвет е след като си определиш една сума, да отидеш лично да провериш тези хотели, които ти покриват критериите. Защото най-важното е на теб да ти хареса мястото.  good
Активен
cherry
Сватбар

« Отговор #155 -: февруари 12, 2007, 16:44:10 »

Stelka, благодаря ти за съвета. good Тази седмица ще действам и ще пиша какво е станало.
Активен
denisimo
Професор
Публикации: 424

Анна - 01.05.2007 г.

« Отговор #156 -: февруари 12, 2007, 17:07:27 »

Само да кажа за евентуално избъгване на разочерования, че в Белвю съм била именно на сватба и не го препоръчвам на никого.
Активен
svetulka
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #157 -: февруари 12, 2007, 17:59:48 »

Здравейте! Ето ме и мен в клуба на бъдещите булки pleasantry! Та, за ресторантите значи....тъкмо разпратих няколко мейла до ресторанти, но приемам и други предложения. Някой ако може да ми препоръча добър и евтин ресторант в Русе, ще съм много благодарна 10x
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: февруари 18, 2007, 18:53:51 »

Здравейте момичета! Имам един въпрос - нормално ли е в ресторанта да ви искат пари за внесените от вас бутилки алкохол, защото на мен ми се струва направо  crazy . Днес бяхме в един ресторант и ни казаха по 1лв. на бутилка и аз направо  Oh my ... . Споделете опит моля.
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: февруари 18, 2007, 19:07:08 »

да нарича се "такса бушон" или нещо подобно беше.но го няма в всеки ресторант
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: февруари 19, 2007, 11:23:23 »

Здравейте момичета! Имам един въпрос - нормално ли е в ресторанта да ви искат пари за внесените от вас бутилки алкохол, защото на мен ми се струва направо  crazy . Днес бяхме в един ресторант и ни казаха по 1лв. на бутилка и аз направо  Oh my ... . Споделете опит моля.

Сени, на нас не са ни искали такава такса!!! nea
Активен
denisimo
Професор
Публикации: 424

Анна - 01.05.2007 г.

« Отговор #161 -: февруари 19, 2007, 11:30:56 »

И на нас не са ни искали.
Струва си се, че то малко се губи смисъла от цялата операция като ще плащаш и за това, но все пак всеки сам си преценява.
Активен
Ита
Професор
Публикации: 423

в интернет влизам рядко... само по нужда

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: февруари 19, 2007, 11:39:35 »

Seny, аз съм чувала за такава такса  Mad girl Знам, че в доста ресторанти, особено в София искат такава  bad Като се замисля обаче, май е по-добре да се плати по 1 лв на бутилка внесен алкохол, отколкото да не може да се внася изобщо. Странни хора са нашите ресторантьори.... вечно алчни и никога не им стигат парите... tuktuk
Активен
cherry
Сватбар

« Отговор #163 -: февруари 19, 2007, 14:08:07 »

look Такава такса за пръв път чувам????? Има някаква логика в цялата работа,един вид да не са капо като ти си внасяш алкохола,  но е някак си грозно да ти искат 1лв. на бутилка. И какво-ако внесеш 50 бутилки - 50лв. - нито ще спечелят, нито ще загубят.... ама хайде. Тези пари можеш да ги дадеш накрая като бакшиш (че и повече като направиш тотал-а и закръглиш),  но да знаеш, че си останал доволен, а не така да се пазарят на дребно и да те изнудват. Но за всеки случай е по-изгодно така, отколкото да не ти разрешат изобщо да си внесеш алкохола.
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: февруари 19, 2007, 15:11:37 »

Ще си позволя да дам един съвет по повод на тази такса! blushКогато си резервирате ресторант питайте специално дали я има,защото обикновенно не казват,докато не резервирате ресторанта, а после ви го поднасят като изненадка *db*Имам приятели на който се случи и определено не е приятно!
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 82   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: