Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 07:50:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Ресторанти
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
82
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Ресторанти (Прочетена 496017 пъти)
Smurfieta
Сватбар
Отг: Ресторанти
«
Отговор #165 -:
февруари 19, 2007, 17:52:15 »
На нас си ни казаха, че има такава такса още когато попитахме за внасянето на алкохол. Таксата е 1 лв, но не на бутилка, а на човек. Примерно 80 гости = 80 лв. Съгласихме се, защото ако трябва да заплащаме алкохола на ресторантски цени ще ни излезе доооста солено
А и ресторанта ни хареса най-много от всички, които бяхме гледали и го резервирахме - Форум-Централ
Активен
Юлия
Баш Майстор
сем. Николови
«
Отговор #166 -:
февруари 19, 2007, 18:16:31 »
Е това е много гадно. На нас ни е абсолютно ПОЗВОЛЕНО да си внесем алкохол колкото искаме БЕЗ такса.
Активен
ilusion
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #167 -:
февруари 19, 2007, 19:43:04 »
Цитат на: Юлия в февруари 19, 2007, 18:16:31
Е това е много гадно. На нас ни е абсолютно ПОЗВОЛЕНО да си внесем алкохол колкото искаме БЕЗ такса.
И на нас така!!!
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #168 -:
февруари 20, 2007, 01:55:19 »
Цитат на: ilusion в февруари 19, 2007, 19:43:04
Цитат на: Юлия в февруари 19, 2007, 18:16:31
И на нас така!!!
Ох добре че все още се намират и такива ресторанти.На нас не ни искаха такса също.Предложиха ни даже да си внесем мезе и да ни го нарежат безплатно,също така тортата внесохме и всичко беше ок!А това е много гадно такса 1 лв.Разбира се че не е до парите,а това че просто злоупотребяват с нашият прекрасен ден!
Активен
raly
Ентусиаст
«
Отговор #169 -:
февруари 20, 2007, 12:45:50 »
При нас също няма такава такса за внасяне на алкохол, а тортата е от тях (включена е в цената на менюто). Но мисля, че е доста непрофесионално да не казваш тези подробности в началото, а да подвеждаш хората. също е важно да се знае дали те организират нещата около посрещането в ресторанта, защото като кума ми се наложи аз да организирам нещата, а мисля, че все пак това е част от задйълженията на ресторанта - да подготвят платното, менчето и цветята (поне този ресторант казаха, че те го готвят, а после в деня изникна проблем, че не бяха сложили цветя на бялото платно и трябваше аз да отреагирам)
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #170 -:
февруари 20, 2007, 17:20:36 »
Цитат на: Smurfieta в февруари 19, 2007, 17:52:15
На нас си ни казаха, че има такава такса още когато попитахме за внасянето на алкохол. Таксата е 1 лв, но не на бутилка, а на човек. Примерно 80 гости = 80 лв. Съгласихме се, защото ако трябва да заплащаме алкохола на ресторантски цени ще ни излезе доооста солено
А и ресторанта ни хареса най-много от всички, които бяхме гледали и го резервирахме - Форум-Централ
ех най-накрая да видя някой човек, който да спомене този ресторант, защото питах къде ли не и във форума даже дали някой е ходил, но никой не откликна!!!!
Ние вече си го резервирахме и наистина е много хубав като за толкова души - 80-100. Казаха ни че повече не можело в големия салон, а и ние няма да сме повече, но относно таксата и на нас ни я казаха, че внесеш ли алкохол и безалкохолно я плащаш задължително по 1лв. на човек! Но тъй като ни е близо този ресторант и е доста хубав /поне на мен ми допада страшно много/ съм съгласна да я платя тази такса!!!!
Активен
Venera
Ентусиаст
«
Отговор #171 -:
февруари 20, 2007, 17:59:32 »
Здравейте
Понеже решението за ресторанта трябва според мен да се вземе отрано, а нашият важен ден живот и здраве ще бъде в началото на септември тази година, исках да помоля за предварителна консултация по-осведомените от вас
Аз съм от Варна и сме харесали така да се каже "на първо четене" един ресторант - Бялата къща в Чайка - а докато четях тази тема забелязах, че Mary_iv се е спряла точно на него за своята сватба в края на лятотo. Mary_iv моля те сподели подробностите, за да знам преди да отидем на място - куверт, до колко часа може да продължи празнуването, може ли да се внася алкохол допълнително и изобщо всичко, което смяташ за полезно. Предварително
«
Последна редакция: февруари 20, 2007, 21:17:29 от Venera
»
Активен
Slancho
Ентусиаст
Публикации: 81
«
Отговор #172 -:
февруари 21, 2007, 15:22:30 »
Момичета, моля ви помагайте
, хареса ми ресторант Форум, че е срещу залата и е близо и до вкъщи, но ние ще бъдем 35-40 души. знам че е голям - дали нямат някой малък салон?
Цитат на: sabina в февруари 20, 2007, 17:20:36
ех най-накрая да видя някой човек, който да спомене този ресторант, защото питах къде ли не и във форума даже дали някой е ходил, но никой не откликна!!!!
Ние вече си го резервирахме и наистина е много хубав като за толкова души - 80-100. Казаха ни че повече не можело в големия салон, а и ние няма да сме повече, но относно таксата и на нас ни я казаха, че внесеш ли алкохол и безалкохолно я плащаш задължително по 1лв. на човек! Но тъй като ни е близо този ресторант и е доста хубав /поне на мен ми допада страшно много/ съм съгласна да я платя тази такса!!!!
Активен
viola
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #173 -:
февруари 21, 2007, 17:37:43 »
Здравейте на всички. Много се извинявам, че не пиша често, но просто в момента не ми остава време за нищо. Ние капарирахме ресторант "Операта" и искам да помоля ако има някой, който е бил там на сватба да сподели впечатленията си от ресторанта. Освен това те предлагат жива музика на много добра цена и се колебая дали да не наемем тях вместо dj. Въобще ще съм много благодарна на всеки, който може да даде информация за ресторанта.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #174 -:
февруари 21, 2007, 17:39:24 »
Цитат на: viola в февруари 21, 2007, 17:37:43
Здравейте на всички. Много се извинявам, че не пиша често, но просто в момента не ми остава време за нищо. Ние капарирахме ресторант "Операта" и искам да помоля ако има някой, който е бил там на сватба да сподели впечатленията си от ресторанта. Освен това те предлагат жива музика на много добра цена и се колебая дали да не наемем тях вместо dj. Въобще ще съм много благодарна на всеки, който може да даде информация за ресторанта.
Здравей, Виола!!!
Ресторанта е супер!!! Ние бяхме там на нашата сватбба и бяхме страшно доволни от всичко там!!!
Нали имаш предвид ресторанта,който е на "Дондуков"?
Активен
viola
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #175 -:
февруари 21, 2007, 18:33:29 »
Да, Булечка точно ресторанта в операта, вход откъм бул. "Дондуков" 30.
Вие ползвахте ли тяхната музика или си бяхте наели друг?
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #176 -:
февруари 21, 2007, 19:21:19 »
Виола, значи говорим за един и същи ресторант! ДА, ползвахме тяхната музика и останахме много доволни!!!
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #177 -:
февруари 22, 2007, 08:56:45 »
Цитат на: Slancho в февруари 21, 2007, 15:22:30
Момичета, моля ви помагайте
, хареса ми ресторант Форум, че е срещу залата и е близо и до вкъщи, но ние ще бъдем 35-40 души. знам че е голям - дали нямат някой малък салон?
Цитат на: sabina в февруари 20, 2007, 17:20:36
Здравей Slancho! В техния сайт има и снимки, но най-добре е да отидете до там и да видите на място - иначе като цяло ресторанта и сградата са напълно обновени и наистина стилно направени. Като цени са доста прилични. Имат и украса на ресторанта, която е включена в цената. Иначе имат няколко салони - мисля че бяха три. Но на място е най-добре. Пиши като провериш!!!
Ето ти и сайта им
http://www.central-hotel.com/?hotel=f&page=restaurants&language=bg
http://www.central-hotel.com/
Активен
Slancho
Ентусиаст
Публикации: 81
«
Отговор #178 -:
февруари 22, 2007, 10:18:14 »
Здравей Сабина, благодаря за сайта
, още сега ще го видя и днес ще им се обадя. Но така или иначе сме решили в събота живот и здраве да обиколим ресторантите в райна и задъжлително първо ще почнем от форум. Ще пиша като разбера подробности.
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #179 -:
февруари 22, 2007, 13:21:26 »
Цитат на: Slancho в февруари 22, 2007, 10:18:14
Здравей Сабина, благодаря за сайта
, още сега ще го видя и днес ще им се обадя. Но така или иначе сме решили в събота живот и здраве да обиколим ресторантите в райна и задъжлително първо ще почнем от форум. Ще пиша като разбера подробности.
Стискам палци и се надявам да ви хареса - наистина е много хубав!!!! Ще чакам да пишеш!!!
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...